Offtopic

Čitam sad, Ana Marija Pavlović, transrodna cimerka ubijene Noe Milivojev ulazi kao učesnik Zadruge 7.... :(

Čitam sad, Ana Marija Pavlović, transrodna cimerka ubijene Noe Milivojev ulazi kao učesnik Zadruge 7.... :(
A ja vidim juice na tiktoku snimak iz 'Brak na neviđeno' gde je Ana Marija bila mladoženja dok je bila muško. Da se čovek zapita da li je uopšte poznavala Nou.

Pa jel nije zadruga gotova?
prošla sezona je završena prevremeno i Mitrović kaže da kad je rekao da je ukida, da je mislio na tekuću sezonu tadašnju.

Ma ne zanima me da jedem salamu da bih uštedeo, ako propadam novčano na kraju meseca neka to bude kvalitetan has.
Racionalno ima racio u sebi, ne treba da se uzdrzavas i lisavas bilo cega da bi ustedeo. Onda nema uzivanja u trosenju para. To samo ako ti je to jedina opcija, ako ne postoje nikakvi uslovi za stednju.
Ja sam sebi dosta priustila 🤑 (po mojim kriterijima), ali i znala " racionalno" sa parama. Mada se moji ukucani ne bi bas u potpunosti saglasili sa time. 😂

Ja sam kao mali odrastao u relativnoj nemaštini i sad kad sam odrasla sooba i kad zarađujem samo za sebe i nisam odgovoran ni za koga osim za sebe, razmazujem se haos puno da nadoknadim što nisam u detinjstvu :D

Ja sam kao mali odrastao u relativnoj nemaštini i sad kad sam odrasla sooba i kad zarađujem samo za sebe i nisam odgovoran ni za koga osim za sebe, razmazujem se haos puno da nadoknadim što nisam u detinjstvu :D
Sasvim razumljivo. Nikako se ne treba lisavati normalnog zivota, pa i neka doza bahacenja u trosenju para je dobrodosla za osecaj zadovoljstva. Sve sto si sam stvorio sa zadovoljstvom trosi. Jedan je zivot. 😀😉
Tako ja radim, bas sam happy. ❤

Last edited:
Ja npr. za 500 RSD kupim 400g svinjskog filea, napravim lovačke šnicle za 2 dana i to mi je ok jer živim sam. Ali mogu samo da zamislim veće porodice kojima tih 400g ne bi bilo dovoljno ni za ručak. Znači 1000 RSD minimum samo za meso. 😭

Jednom sam jogurt i kafu platio 500 din. Da se lepo is*enjam za 500 dindži.

Ja npr. za 500 RSD kupim 400g svinjskog filea, napravim lovačke šnicle za 2 dana i to mi je ok jer živim sam. Ali mogu samo da zamislim veće porodice kojima tih 400g ne bi bilo dovoljno ni za ručak. Znači 1000 RSD minimum samo za meso. 😭
Pa onda se isplati više da se jede u restoranu.... :D

Iskreno, ne znam. Jedan obrok u restoranu zna da bude isplativiji, ali kad napravim kod kuće imam za bar dva. Jeo sam poslednja dva meseca više po restoranima, kao da je izjednačeno postalo.

• Like
Reactions: Mrm
Isto tako. Za novac koji potrošim da kupim namirnice za 4,5 dana mogu i da jedem dva puta u restoranu, ali se to ne može porediti.

Pasta kao primer - u obližnjem restoranu porcija makarona oko 600 RSD, i ja u fazonu toliko bi mi para trebalo da napravim samo sos za pastu. ALI, od jedne kese makarona bih mogao vojsku da nahranim. 😂

A ja vidim juice na tiktoku snimak iz 'Brak na neviđeno' gde je Ana Marija bila mladoženja dok je bila muško. Da se čovek zapita da li je uopšte poznavala Nou.
Da, da, Marko Pavlović, romskog je porekla vidim, a i Noa mi deluje na slikama (muškim) da je romske nacionalnosti...
A što misliš da li je poznavala?
Pa valjda su i cimerke bile....

Back