A ja vidim juice na tiktoku snimak iz 'Brak na neviđeno' gde je Ana Marija bila mladoženja dok je bila muško. Da se čovek zapita da li je uopšte poznavala Nou.Čitam sad, Ana Marija Pavlović, transrodna cimerka ubijene Noe Milivojev ulazi kao učesnik Zadruge 7....![]()
prošla sezona je završena prevremeno i Mitrović kaže da kad je rekao da je ukida, da je mislio na tekuću sezonu tadašnju.Pa jel nije zadruga gotova?
Racionalno ima racio u sebi, ne treba da se uzdrzavas i lisavas bilo cega da bi ustedeo. Onda nema uzivanja u trosenju para. To samo ako ti je to jedina opcija, ako ne postoje nikakvi uslovi za stednju.Ma ne zanima me da jedem salamu da bih uštedeo, ako propadam novčano na kraju meseca neka to bude kvalitetan has.
Sasvim razumljivo. Nikako se ne treba lisavati normalnog zivota, pa i neka doza bahacenja u trosenju para je dobrodosla za osecaj zadovoljstva. Sve sto si sam stvorio sa zadovoljstvom trosi. Jedan je zivot.Ja sam kao mali odrastao u relativnoj nemaštini i sad kad sam odrasla sooba i kad zarađujem samo za sebe i nisam odgovoran ni za koga osim za sebe, razmazujem se haos puno da nadoknadim što nisam u detinjstvu![]()
Pa onda se isplati više da se jede u restoranu....Ja npr. za 500 RSD kupim 400g svinjskog filea, napravim lovačke šnicle za 2 dana i to mi je ok jer živim sam. Ali mogu samo da zamislim veće porodice kojima tih 400g ne bi bilo dovoljno ni za ručak. Znači 1000 RSD minimum samo za meso.![]()
Da, da, Marko Pavlović, romskog je porekla vidim, a i Noa mi deluje na slikama (muškim) da je romske nacionalnosti...A ja vidim juice na tiktoku snimak iz 'Brak na neviđeno' gde je Ana Marija bila mladoženja dok je bila muško. Da se čovek zapita da li je uopšte poznavala Nou.