Offtopic

Mislim da bi bilo nenormalno bombarovati hram star hiljadu godina bez obzira kojoj crkvi pripadao. U svakom slučaju nadam se da nije istina
Slazem se. Ipak taj hram, ili bilo koja druga svetinja, kulturna bastina, nosi u sebi vekove i vekove ispisane istorije i treba postovati pa cak i u raznim sukobima.

Problem svih ratova je propaganda na svim zaraćenim stranama. Taj hram pripada RPC, a ovakve vesti su stvarno gluposti na kvadrat.

Čitam ove Turbove i Tetsujinove postove i tačno imam osećaj da se uza tih nikova kriju Jelena Karleuša kao mozak operacije i Radojka Adžić, alijas Dara Bubamara kao ministar propagande i gluposti.

Rat je idealno tlo za dezinformacije, svakako da svaku ovakvu vest uzimam sa rezervom opasnom. U svakom slučaju polazim da ovo nije sport pa da navijam za nekog sem da ovo prestane.

Sva sreca pa tad 2004. nisam imao pojma kakvo se ludilo desava jer sam bio klinac pred predskolsko koji slusa Indiru Radic.

Ni ja 2004. godine nisam imao pojma šta se dešava na Kosovu, a da se zovemo Srbija i Crna Gora sam saznao na Evroviziji. 🤡

Ja se sjećam da je na TV-u bio neki svjetski izbor za miss, tamo nekad 2001. ili 2002. možda. Predstavili miss Jugoslavije, a ja pitao mater odakle Jugoslavije kad je se raspala davno. 😂 Nisam znao da se Srbija i Crna Gora tako zove.

Jugoslavija se zvala sve do februara 2003.A meni je bilo čudno dok sam bio u Srbiji 90ih zašto svi govore bivša Jugoslavija kad Jugoslavija još postoji. lol

Kod mene su svi pričali Jugoslavija sve do te Evrovizije 😂

Ja sve u jednom, prestonici našoj jedinoj svih tih zemalja 😅
Dobro, računam tehnički 4 iako od one prve nisam mnogo ukačio.
Ali da, "Hej, Sloveni" je bila zvanična himna i manje Jugoslavije. We really didn't see "Bože pravde" coming kao deca lol

Dakle, Čečeni. I to sa sve onim Pradinim čizmama na nogama, vjerojatno. To je ono od čega i treba strahovati. Previše je diljem Rusije takvih plemena (jer oni, naprosto, nikada nisu evoluirali u civilizirano društvo, što god tko mislio o tome) koja su naprosto žedna sukoba i krvi i idu glavom kroz zid ne razmišljajući o posljedicama. Oni su gotovo opasniji od Putinove vojske baš zato što nemaju nikakvu organizaciju i nije ih uopće briga za njih same, a kamoli za druge

Back