Stefan28
Ekspert
Naša mega pravoslavna hrišćanska braća planiraju da unište Saborni hram Svete Sofije u Kijevu star preko 1000 godina
Mogu li da se prijavim za dobrovoljno zamorče da mi on bude autokrata?Znam da je krivi momenat, ali kada pričamo o Lukiju, sjetimo se njegovog najmlađeg sina
![]()
![]()
![]()
koga bre briga za sve to (njihov problem) .... srculence za tebe jedan recept@Turbo_ESChaler draga, ako može jedno ozbiljno pitanje za Vas (palo mi je na pamet zbog ovog linka gore iako nije pretjerano povezano s tim). Što mislite o sve jačem woke pokretu tj. kulturi?
Slobodno malo da pripazis na izrazavanje, nisam ti ni ja ni bilo ko ovde drugovi iz skole pa da uzimas slobodu da procenjujes ko je za sta kompetentan.
Apsolutno NE.Ne znam ja da li ja ovde raspaljujem i provociram sve oko sebe ili ti. Sama izjava da neko slavi pocetak nekog rata je dovoljna da se za tu osobu uputi iskljucivo sazaljenje.
A ne verujem da ikom ovde od prisutnih je potreban neki zivotni guru kao ti da nam objasnjava neke stvari, ili da preispituje patriotizam bilo koga od nas.
Sa pezorativnim izrazavanjem na forumu si poceo prvi i od samog pocetka zatrovao atmosferu. Nema potrebe da odgovaras dalje, svakako ides na ignore, iako sam mislio da necu morati da upotrebim tu opciju ikad
Naša mega pravoslavna hrišćanska braća planiraju da unište Saborni hram Svete Sofije u Kijevu star preko 1000 godina
Ne postoji dovoljno odvratan opis za ovu nakazuA ova babuskera je najvise slavila bombardovanje, da je izjavila da je vredelo ubiti hiljade i hiljade nase dece.
Dabogda crkla u najgorim mukama znaci.