Offtopic

Znači upravo je rečeno na televiziji da su dobili informaciju da Putin traži Lukašenka da uđe u rat. Navodno će večeras Bjelorusija objaviti rat Ukrajini.
Ne mogu, ne mogu vjerovati da se sve ovo događa. Ovi Rusi su potpuno ludi.

Znam da je krivi momenat, ali kada pričamo o Lukiju, sjetimo se njegovog najmlađeg sina

Nikolai_Lukashenko_%2829-05-2021%29.jpg

Shutterstock_10700473b.jpg

Warner Bros Love GIF by Warner Bros. ITVP España
Mogu li da se prijavim za dobrovoljno zamorče da mi on bude autokrata?

@Turbo_ESChaler draga, ako može jedno ozbiljno pitanje za Vas (palo mi je na pamet zbog ovog linka gore iako nije pretjerano povezano s tim). Što mislite o sve jačem woke pokretu tj. kulturi?
koga bre briga za sve to (njihov problem) .... srculence za tebe jedan recept :cool: ... u slast :)

Last edited:
Sad htedoh reći od sad samo mimoza salata, ali onda proguglah i kaže da i ona spada u rusku nacionalnu kuhinju 😒

Slobodno malo da pripazis na izrazavanje, nisam ti ni ja ni bilo ko ovde drugovi iz skole pa da uzimas slobodu da procenjujes ko je za sta kompetentan.

Pratim tvoje esc komentare i snimke koje radiš te poštujem tvoje zalaganje i doprinos forumskoj zajednici.

E pa u to ime obratio bi ti se i ukazao na neke stvari.

Zamolio bih te ako možeš ubuduće obrati malčice pažnju na to kako se obraćaš jer je već bilo čuđenja, podsmeha, sarkazma, omalovažavanja s tvoje stane. Pa ću ti lepo reći nemoj to više da radiš odnosno ne na taj način. To nije lepo.

Kao što vidiš nije ni tebi prijatno, jel da ?

I još nešto daleko da si od istine i onog što se zove relanim u mnogim stavovima. Često su iritantne i dezorijentisane stvari koje iznosiš, ovde. Ali to je sad zaista nebitno. Tvoja razmišljanja... ma OK.

Ali daću ti i jedan savet probono, pošto vidim da si ti verovatno malčice nesvestan nekih tvojih iskaza i reagovanja. Nastup i narativ koji imaš.

Ovde na forumu možeš da se izraziš kako god. Osećaš se komforno i ušuškano. Ali kad budeš video u nadolazećim danima da počinju loše stvari da se dešavaju i kod nas budi jako ali jako obazriv gde ćeš šta reći. Znaš vrlo je zaj_bano u opasnim vremenima imati takve stavove koje ti imaš.

Tri puta u životu sam spašavao likove poput tebe od onih koji bi ih invalidima napravili. Vrlo dobro znam šta pričam. Dolaze neka druga vremena. Ni ne sanjaš.

S poštovanjem.

Last edited:
Ne znam ja da li ja ovde raspaljujem i provociram sve oko sebe ili ti. Sama izjava da neko slavi pocetak nekog rata je dovoljna da se za tu osobu uputi iskljucivo sazaljenje.

A ne verujem da ikom ovde od prisutnih je potreban neki zivotni guru kao ti da nam objasnjava neke stvari, ili da preispituje patriotizam bilo koga od nas.

Sa pezorativnim izrazavanjem na forumu si poceo prvi i od samog pocetka zatrovao atmosferu. Nema potrebe da odgovaras dalje, svakako ides na ignore, iako sam mislio da necu morati da upotrebim tu opciju ikad

Ne znam ja da li ja ovde raspaljujem i provociram sve oko sebe ili ti. Sama izjava da neko slavi pocetak nekog rata je dovoljna da se za tu osobu uputi iskljucivo sazaljenje.

A ne verujem da ikom ovde od prisutnih je potreban neki zivotni guru kao ti da nam objasnjava neke stvari, ili da preispituje patriotizam bilo koga od nas.

Sa pezorativnim izrazavanjem na forumu si poceo prvi i od samog pocetka zatrovao atmosferu. Nema potrebe da odgovaras dalje, svakako ides na ignore, iako sam mislio da necu morati da upotrebim tu opciju ikad
Apsolutno NE.
Uostalom ja mogu da pridajem značaj dijametralno suprotnim stvariam od tebe. I da sagledavam jednu širu sliku.
I sad iznosiš neistine. Tvoja interpretacija ili doživljaj mene je pogrešna i nerealna. A ako nisi naučio da ispoštuješ tuđe stavove i gledišta, više je do tebe. Nemoj očekivati da ti ovde svako aplaudira pogotvo za ono što izlazi iz standardnih, nekada tradicionalnih, logičnih i realnih okvira.
Ono što ti pišeš za mene je isto preiritantno, nedopustivo a često i smešno.
Moraš imati negde na umu da su i takvi iskazi koje iznosiš uvezi osetljivih stvari za nekog bizarni.

Nemam baš ništa protiv tebe ovako, ili ćemo se kulturro i civilizovano ispoštovati ili nećemo obraćati više pažnju na međusobne postove.

Last edited:
A ova babuskera je najvise slavila bombardovanje, da je izjavila da je vredelo ubiti hiljade i hiljade nase dece.

Dabogda crkla u najgorim mukama znaci.

Pjesma koja nažalost nije uspjela da spriječi rat u Jugoslaviji:

Naša mega pravoslavna hrišćanska braća planiraju da unište Saborni hram Svete Sofije u Kijevu star preko 1000 godina

Problem svih ratova je propaganda na svim zaraćenim stranama. Taj hram pripada RPC, a ovakve vesti su stvarno gluposti na kvadrat.

Čitam ove Turbove i Tetsujinove postove i tačno imam osećaj da se uza tih nikova kriju Jelena Karleuša kao mozak operacije i Radojka Adžić, alijas Dara Bubamara kao ministar propagande i gluposti.

Meni je to baš bolesno da se ruše vjerski objekti.,kolika je to mržnja prema jednom narodu ili jednoj vjeri.Ali opet svi oni se mogu obnoviti, kao i dvorane, zgrade, kuće,mostovi itd, ali ljudski životi nažalost ne mogu. :(

Back