Offtopic

Šta radi Mrm na dečijem rođendanu?

Jede gumene bombone, naravno.. 😋🤓

Attachments

• IMG_20230805_135242.webp
    IMG_20230805_135242.webp
    235.9 KB · Views: 13
U Zemunu haos. Pogotovo ugrinovačka i prvomajska. Glavne ulice.. Drveća popadala, struja nestajala a vode toliko da su ljudi na automobilima morali da stoje kako ne bi bili poplavljeni.

Kod mene samo sipi kisica 🌧 i udari pokoji gromcic⚡, nista vise. 🧘‍♀️

Jel se secate one teorije zavere kako crnogorski mitropolit Amfilohije govorio 2014. da je Koncita i njegova pobeda kriva za poplave? 🤣🤣
Ne znam... Ahahahahahaha... Obožavam.. 😍🤓🤭🤣

A sad sam zaglavljen na Gazeli u autobusu 18 zbog protesta..
Danas na Pupinu zbog poplave, ajme.. 😬

Auuuu evo kreće haos u busu, čovek stariji urla na vozača da prođe negde, a mi smo u busu 18, smer ka gradu tačno preko puta Sava Centra.. Vozač ustaje urla, ajde sedi hoćeš ti da voziš, ovaj matori mumla "Ja radim kod privatnika, šta sereš, kasnim", vozač revoltiran "Kome bre ti da sere" , da se tuče, zadržavaju ga.. Uključuje se neka žena, da vređa matorog.. On joj urla "Zaveži"...

Želim da izađem iz busa ODMAH.. ali pljušti napolju, sastavilo se nebo i zemlja.. 😭
Džaba, Gazela je, nema ni peške ni taksi..

🇷🇸 ❤️💙🤍

Jbg..Kad nemamo empatije i strpljenja..Bitno je samo ono što se nama dešava..Da sam na mestu vozača, ja bih mu otvorila vrata pa nek slobodno izađe i pokuša sam da stigne gde je pošao.

Jbg..Kad nemamo empatije i strpljenja..Bitno je samo ono što se nama dešava..Da sam na mestu vozača, ja bih mu otvorila vrata pa nek slobodno izađe i pokuša sam da stigne gde je pošao.
Evo sad je otvorio i kazao to, i svi smo zagrmeli da izađe i proba da pređe.. Nije hteo...

Last edited:
Back