Offtopic

Pa da, i pretpostavila sam..Zna čovek samo da pametuje..Mislim, ima i među tim vozačima svakakvih likova, ali verujem da ni tom čoveku nije svejedno, a ovaj još našao da se kači, a vidi sam da ne može ništa da uradi..

• Sad
Reactions: Mrm
Ne pitaj @Ivana ništa.. :/ Auu haosa u gradu, sad sam tek došao..
I taksijem sam jedan deo išao ali sam izašao, on sam mi kaže, ovo ti ne vredi uzeću ti 3,4 hiljade, a nećemo stići gde treba.. 😬 Pa okolo naokolo, Kneza Miloša onda blokirana...
Gazela je pre 6 blokirana, a tek maločas kad sam prošao tuda kreće kolona iz K Miloša na Gazelu.. Kiša padaaaa.. Pakao.. 😬
Posvađao se sa policajcem malo kod gazele, mogao sam i u zatvoru da završim.. 🤭

Krenuo sam da glasam na FSC, pa samo da dočujem još neke pesme.. Kad mi iskoči na YT, Raka i Đus, i Raka i Miloš Bojanić sa Farme 1.. CARSKI.. 🤭🤭🤣🤣

Ma verujem, usput si imao skoro pa i avanturu, dobro si prošao sa policajcem, mada, možda je pomislio, u fazonu imam i pametnija posla nego da se raspravljam dalje.:D

A taksista je bio još i fer, mogao je da nastavi da te vozi i uzme ti taj novac.

• Like
Reactions: Mrm
Znaci Mrm glasa na FSC tako sto poslusa svaki dan po 3 pesme

Znaci Mrm glasa na FSC tako sto poslusa svaki dan po 3 pesme
Ma da, sve je kako ti kažeš.. 😌
Išao sam da "doslušam" da ponovo nešto čujem, neke finese koje bi mogle da odrede neke poene..
Ma šta se ja pravdam tebi, ajde beži... 😬

Sad mi stvarno nije jasno @Endrega, čemu lobanja?!? Ajde majke ti, objasni mi ovo.. 🤣

Ja zapravo super stojim sa lobanjama. Jer neki ljudi imaju više od mene, a imaju 2-4x manje postova od mene.

Poplava na Autokomandi..

Sad slikao iz busa..

Attachments

• IMG_20230806_163445.webp
    IMG_20230806_163445.webp
    292.9 KB · Views: 11
  • IMG_20230806_163432.webp
    IMG_20230806_163432.webp
    242.5 KB · Views: 11
A ovo vam je glavna železnička stanica Beograd centar trenutno...

🇷🇸❤️💙🤍

Lift i ispred lifta poplavljno, voda do članaka, sve se sliva na sve strane, nemaš gde, gomila stranaca izašla sa novosadskog voza, gledaju zgranuto, sa koferima u vodi, mokri, a sve vreme pod natkrivenim..

Ma idemo još jednom..

🇷🇸❤️💙🤍

Attachments

• IMG_20230806_164355.webp
    IMG_20230806_164355.webp
    387.1 KB · Views: 10
  • IMG_20230806_164654.webp
    IMG_20230806_164654.webp
    296.5 KB · Views: 10
A ovo vam je glavna železnička stanica Beograd centar trenutno...

🇷🇸❤️💙🤍

Lift i ispred lifta poplavljno, voda do članaka, sve se sliva na sve strane, nemaš gde, gomila stranaca izašla sa novosadskog voza, gledaju zgranuto, sa koferima u vodi, mokri, a sve vreme pod natkrivenim..

Ma idemo još jednom..

🇷🇸❤️💙🤍
Mrmi, sta ti radis u podzemlju? :unsure:

E zini da ti kažem.. 😌
To nije podzemlje, to je glavna železnička stanice srpske prestonice...
Znam, Mrmi, posetila sam cuveni Prokop. Jedva cekam da zavrse gornju zgradu, pa da prestonica ima krstenu zel.stanicu. Sve 5. ;)
Ne bi trebao da mi se obracas takvim recima, nije lepo.

Back