Offtopic

Kad se setim koliko su uništili poslednju sezonu dobijem želju da zaboravim celu seriju

Tocno. Svi oni tzv obrati su smorili, a smor se povecao kad su koknuli belamija. Totalno su sve propustili sa shedom, mady i uznesenjem. Ocekivao malo vise o plamenu i svemu. Totalno su zajebali sve, sto se mene tice serija je zavrsila petom s

Kako je bješe Bellamy umro? Ja zaboravila kraj serije, jbg valjda traume i potiskivanje loših stvari (aka kraj serije):LOL:

Rejven definitivno najbolji i najjači lik u seriji.

Poslednje dve sezone potpuno nepotrebne, trebalo je da se završi na kraju pete... Ali gledao sam do kraja jer sam fan.

Neverovatno kako su na kraju spojili poslednju sezonu sa dešavanjima iz prve i pre tog vremena.

Pričalo se i da će biti spin-off na osnovu te prequel epizode, ali ništa od toga izgleda

Da, radni naziv Anaconda. Nadam se da ga neće biti jer nisam siguran da to bilo ko želi.

Evo i malo druge strane, ruskih vojnika kojima će, isto kao i ukrajinskim vojnicima i civilima, ovaj suludi rat promijeniti život:

Sve visokoobrazovani ljudi; učitelji, školski pedagozi, rukovoditelji, voditelji poslovanja, tehnolozi...

Na kraju videa im je rečeno da imaju priliku ostati živi i vratiti se svojim obiteljima.

Inače DANAS poruka svetu a posebno Ukrajincima:

“Putin može opkoliti Kijev tenkovima, ali nikada neće osvojiti srca i duše iranskog naroda“, rekao je Bajden u pripremljenom govoru, a prenosi “Fox News“.​

dekica je ulta giga mega VTISKA :ROFLMAO:

pa stvarno jel neko mislio da će ovi njima stvarno pomoći i krenuti u nuklarni rat protiv druge supersile... nahuškati nekog do te mere i onda ga ostaviti kao poslednje g_vno,pa to može samo Amerika i njihovi evrospki poltroni.

Marko

ljubice na dobrom si tragu ,ruske kape su uvek bile vrh ali od tebe se sada očekuje da budeš kreativniji u tim ponudama i meniju, ako već šalješ ruski meni oni sad imaju brutalne delicije pa se malo tu poravnoj sa 21 vekom . Ali hvala u svakom slučaju. Volim kad misliš na mene. Osećam tvoju dušebrižnost :):cool:

Last edited:
Turby, imaš pravo. Ta sva ruska jela si ti već odavna apsolvirao, pa je vrijeme za nešto novo. Stoga evo jedan jelovnik iz moje regije, iste one u kojoj je ljeta gospodnjeg 1892. rođen bravar Josip Broz Tito.

Za predjelo:
https://www.coolinarika.com/recept/zagorska-juha-od-krumpira-d6a53942-6182-11eb-b999-0242ac120030

Za glavno jelo:
https://www.coolinarika.com/recept/purica-s-mlincima-ee5dac3a-63ef-11eb-8fad-0242ac120018

I za desert nećemo slatko da ne stradaju zubići, stoga:
https://www.coolinarika.com/recept/zagorski-strukli-565306c4-642b-11eb-bb06-0242ac120067

Uživaj, mili. A uvijek si pozvan i na zagorski ručak uživo. Usput možemo malo o geopolitici, novom svjetskom poretku, prednosti i vjerodostojnosti Telegrama u odnosu na druge društvene mreže i neuspjehu Hrvatske na Euroviziji. 🙏

Sta to treba znaciti?
To znači da Srbija glasa za akte kojima se osuđuje urušavanje integriteta bilo koje članice UN, ali ako ne sadrži stavke u vezi sa uvođenjem sankcija. Ako u dokumentu ima i sankcija koje bi trebalo uvesti Rusiji ili ruskim političarima, onda se za takve akte ne glasa.

Od sankcija će odustati i neke zemlje EU, već vidim. Jer su se neke već i žalile.

Back