Offtopic

Od sankcija će odustati i neke zemlje EU, već vidim. Jer su se neke već i žalile.
To je inicijalno tako bilo, mislim da je sad u toku kolektivna psihoza i histerisanje da po svaku cenu svi ikada uvedu sve sankcije ikada (kao da je to neko ultimativno rešenje i kao da će to zapravo da pomogne Ukrajini u neko dogledno vreme), makar države time i svojim ekonomijama naškodile.
Pritisci su i na mnogo "civilizovanije" zemlje od naše (i ta famozna Švajcarska je sad ipak uvela sankcije valjda), a kamoli na našu.
Mislim da će možda eventualno da se očuva samo kupovina energenata od Rusije, i to delimično, ko Amerika što je kao uradila.

@ Marko
hmmmmmmmmmmmm dopda mi se, treba sve isprobati..
dogovoreno (y)

A avatar ? šta bi ovo ?
... neki križanac lame i džudžana :ROFLMAO:

Kako znaš za džudžana 😍 mislio sam da to znaju samo ljudi iz Hercegovine

Pa zar Zvezda nije bio homofob, a turbo je gejša ako se ne varam 🤔

@ Donald
Bože svašta pa ja sam na svim hrvatskim forumima preko 17 godina (nekima manje jer su došli kasnije) i znam sve koji postoje i koji su postojali ikada...i kako dišite,sve sam skenirao kao UDBA :ROFLMAO: ... naravno da sam upoznat sa terminom džudžan a znam i koga je prvi promovisao, jer to ne znaju ni Hrvati po Zagrebu i Slavoniji šta je :ROFLMAO:
samo ću reći made in Posušje :ROFLMAO:
pravi inicijali JK... jel njega zovete Zvezda ?

Jelenu Karleušu?

Kosmi, ne znamo mi ovdje inicijale ljudi. Mi smo samo skupovi piksela na našim avatarima

Jelenu Karleušu?

Kosmi, ne znamo mi ovdje inicijale ljudi. Mi smo samo skupovi piksela na našim avatarima
Ček,pa Markoman sa forum.hr vam je taj lik
da slažem se nemaju svi iste privilegije da saznaju nešto više osim tih pixela :ROFLMAO:
da bila je aktualna nekad davno Rozga pa Ceca pa Jelena .... ako je to ta zvezda pričila je da će se poresilti možda za Beograd, zbog karijere... davno beše to.
Inače ja nisam upoznat sa terminom Zvezda koji je bio aktuelan samo na ovom starom forumu. I nigde više.

Kakvi idioti
Mogu da pozivaju koliko hoće, ali gube teritoriju svaki dan po fino parče ... bolje da brane nego što kukaju, od toga slaba vajda.

Nešto sam baš gledao kako su ESC zemlje glasala za osudu Rusije i vidim da su jedino uzdržani Armenija i Azerbejdžan, 2 zemlje koje se ne mogu očima, a ovdje isto misle.

Ovo s mačkama je V R I S K A

Slažem se da se pretjeruje. Mogu razumjeti isključivanje s Eurosonga, sportskih natjecanja i slično, ali ovo ostalo je sad već krajnost. Evo meni jučer na playlisti došla jedna pjesma od Lazareva (i nisam je preskočio :eek:), uhapsite me!

Back