Offtopic

Milica jeste pozirula sa albumom ali jesu i Prija i Tea pa su bolje prosle. Jednostavno fali joj hit da gura album. Kucketina je prosla ok ali nije hitčina.

Magija i Samo za tvoje oči su mi njena dva najbolja albuma.

Smešno mi je kada se setim kako se ložila da će graditi inostranu karijeru sa Fivosom (uvalio joj Despinine hitove) i hvalila kako joj Marija Mihajlović i Madam Piano prevaju prateće, kao, eto toliko je uspela u životu lol
Kao sto se ne moze regionalna karijera graditi iz Novog Sada ili Sarajeva, tako ne moze ni svetska iz Srbije. Znaci moraju da odu u UK ili USA.

Prijovicka najstudioznije gradi karijeru, niko nije tako štreberski povlacio sve ispravne poteze godinama.

Riba nema ni 30 godina, samo tri albuma i na pragu je da zakaze trecu Arenu.

Jos dva albuma i pevace na Uscu.

Neproblematicna Ceca

Jako volim da pričam o estradi, pevačima i to. Negde mi je deo posla, a negde stvarno uvek imam neke informacije. Imam jednog druga s kim stalno pretresam novine sa estrade i super mi je što neko diskutuje o tome na forumu. Doduše i slušam sve nove pesme pa sam upućen u nove albume izvođača.
Priju savetuju, i čini mi se od kad je sa Živojinovićima u talu, da je nekako pravilo da gradi karijeru na pesmama, prefinjeno i da ne priča puno o privatnom životu. Čini mi se da nju Filip dosta savetuje što oko pesama što oko javnog nastupanja.

@Bebi

Sad nesto razmisljam, ti bi mogao i cuvenog voditelja UVPSM, Jonathana Kashaniana ❤️da zamenis cak... 😌 nije to losa ideja...

Immagine-2023-03-05-090521-1200x675.jpg
Jonathan-Kashanian.jpg

Back