Znači nije mi dobro od ove vesti da je monstrum u uživo prenosu na Instagramu pucao ženi u glavu. Mi bukvalno živimo Black Mirror, a ovako nečeg se ni oni ne bi setili.
Dobro ovo je nakon čina... ali i to je tako jezivo kad znaš da je istinito. Nekad prosto ne stigneš da prebaciš kanal. Takve užase izbegavam, ali ostalo mi uključeno zbog Maje Nikolić. Ah ta džukela
Takvih primjera imaš koliko oćeš, mnogo žena ima poseban talent za biranje krivih muškaraca iz tko zna kojih razloga, ali to je sad druga tema, ali kad sam vidio ovu vijest baš sam osjetio neki bijes, kakvo đubre moraš bit, nevjerojatno
Ja sam mislio da je to neko nepisano pravilo tj. prednost, da ljudi koji znaju npr. italijanski dobiju premestaj u Italiju. Ova riba zna kineski i sada ide u Spaniju, malo je nelogicno ali ok.
Pretplatio sam se na Canvu Pro pre mesec dana radi besplatnog perioda od mesec dana kad sam pravio banere za FSC i zaboravio sam da se odjavim i sad su mi skinuli pare
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.