Offtopic

Hvala sto ste me podsetili na onu laznu listu pesama, umirem sada! :ROFLMAO:

Hurricane i Klon - "Piši, čitaj, šalji"

Znači nije mi dobro od ove vesti da je monstrum u uživo prenosu na Instagramu pucao ženi u glavu. Mi bukvalno živimo Black Mirror, a ovako nečeg se ni oni ne bi setili.

Snimak se širi i po Telegram grupama koliko sam čuo, ali nisam deo nijedne.

Dobro ovo je nakon čina... ali i to je tako jezivo kad znaš da je istinito. Nekad prosto ne stigneš da prebaciš kanal. Takve užase izbegavam, ali ostalo mi uključeno zbog Maje Nikolić. Ah ta džukela :cautious:

Kukavički od početka do kraja, ali bolje i da je mrtav, nego da dobije neku smiješnu zatvorsku kaznu, jer znamo gdje živimo

Meni je žao te žene, ali kako nije znala da se udaje za lika koji je mafijaš, narko diler i šta sve ne.

Takvih primjera imaš koliko oćeš, mnogo žena ima poseban talent za biranje krivih muškaraca iz tko zna kojih razloga, ali to je sad druga tema, ali kad sam vidio ovu vijest baš sam osjetio neki bijes, kakvo đubre moraš bit, nevjerojatno

Ja sam mislio da je to neko nepisano pravilo tj. prednost, da ljudi koji znaju npr. italijanski dobiju premestaj u Italiju. Ova riba zna kineski i sada ide u Spaniju, malo je nelogicno ali ok.

• Haha
Reactions: Mrm
Ta riba ima jednu malo krupniju ribu iza sebe, pa tako..
-----------------
Evo ceo "Mostar" izlepljen u JK.. 😌

Attachments

• IMG_20230811_165001.webp
    IMG_20230811_165001.webp
    418.7 KB · Views: 10
Back