Offtopic

Na*ebali ste! 😌

sanmarino-senhit.gif

Voli vas vaš,

Mrm💙🤍

Poludeću, hteo sam da počnem da radim od 8 jer sam u petak zabušavao nešto, umesto toga zašto ne bih klovnovao na forumu 😭😭😭

Molim vas temu: "Sećanje na stari forum" jer kad Ivana ubrzo okači temu Srbovizija krenućemo da spamujemo. Unapred sprečavam sopstveni spam.

Možda bude kroz koji mesec. Prvo da pokušam da oporavim stari hard disk koji je crkao, a možda ima tamo nešto vezano za forum da se izvuče iz naftalina, nego skupa ta rabota, pa se odlaže... Kad reče sećanje, setih se sajta nostalgija.com od pre 15-20 godina, sa kog se skidala muzika u mp3 formatu, uglavnom brzinom kornjače.

Idem ja danas po doručak pogrebnim vozilom i jedan deda mi izleti s biciklom i zakočim i krenem da se derem na njega: “si normalan, hoćeš odmah nazad u gepek da te odnesem?!”

To je poznata informacija. Rečeno je odmah da je u pitanju specijalizovana izložba, a ne glavni program.

A to da će svi troškovi biti prenaduvani - pa ni to više nije vest. Ništa novo za državu Srbiju.

Čitao sam baš da je u nekim zemljama to bilo top, u nekim flop, videćemo koliko će pomoći nama lol

Trebaće im ljudi sigurno na ugovorima da rade za taj Expo, jedna devojka iz Prvredne komore mi je rekla...ali opet stranački...naravno... 😌 :rolleyes:
Mada ih ima u Privrednoj komori baš dostaaa, pa mi je čudno da će angažovati nekoga za privremene i povremene poslove, ugovore o delu itd...

Taj budžet od 12 milijardi nije samo za Expo, tako da ne treba mešati babe i žabe. Sve zavisi kakvu ko ima infrastrukturu i šta planira.

Čitao sam baš da je u nekim zemljama to bilo top, u nekim flop, videćemo koliko će pomoći nama lol
Samo iz MSP je išlo njih 20-ak u Abu Dabi, neki i po vise puta tamo i nazad, sta su oni tamo radili, ja nisam video nista da je propraceno vestima na sajtu..za sva 3 meseca...nemam pojma...

Samo iz MSP je išlo njih 20-ak u Abu Dabi, neki i po vise puta tamo i nazad, sta su oni tamo radili, ja nisam video nista da je propraceno vestima na sajtu..za sva 3 meseca...nemam pojma...
Ljubumora, jer nisi izabrana plava Šeherezada

• Sad
Reactions: Mrm
Oživeo sam Spotify. Videh da sam preslušavao neka FSC izdanja tamo ali mi je čudno da ga koristim.

Ljubumora, jer nisi izabrana plava šeherezada
Nisam ja izabran ni za seminar na Ohridu, a kamoli za expo u Emiratima...
Moraću bre da se angažujem stranački, prođe život...

Back