Offtopic

E sad ste me baš naložili, sa ovim expom, pošto nemam šta da radim i nema bukvalno nikog trenutno, sad ču da nađem neki seminar vezan za referat koji mi treba i to tamo oko Nove godine, kad već bude haos oko izbora, da spremim zahtev i da ostavim načelnici kad se vrati sa odmora da je sačeka...malo samo da se nervira...hihihihi... 🤭🤭🤭

Sreća pa si promenio profil fotku u ovu veštičju, pošto me ne bi čudilo da završiš na Novoj S sa svim insajd informacijama :ROFLMAO:
Ne, uradiću zahtev za mene i još dve osobe (dodo i Bebi) za put u San Remo u Februaru 2024.. :love:
Jbt ja kad mi "padne roletna", a nema ko da me "zaustavi", ja bih ovo i uradio... 🤯

Rečeno je da će se to desiti (ukoliko se i desi) nakon prebacivanja na novi domen/server šta god, jer će forum biti offline u tom periodu.

jer će forum biti offline u tom periodu.
Season 6 What GIF by The Office

Verovatno to Miloš zna, ali me živo interesuje koliko ljudi na dnevnom nivou ulazi random na forum ( mislim na goste) ne registrovane članove. Baš me zanima šta čitaju i što se ne učlane😆 A od ovih 200+ članova imam osećaj da se vrti nas 30-ak aktivnih.

@Mrm Imali smo mini okupljanje forumaša 2010. godine kad je turska grupa Manga nastupala na Novom Beogradu :) Sad bi verovatno drugačije izgledalo okupljanje, sa Mange da se pređe na neki domaći treš 😃

• Haha
Reactions: Mrm
Back