Offtopic

Lepa Andželja se takmičila za Miss Albanije 2001. ne znam koje mesto je osvojila, čim ne piše sigurno nije nešto mnogo bitno ni važno! (Duška) :ROFLMAO: Jao njene komentare znam napamet :( Zato nisam hteo ove godine da pravim klip.

Može Picy, ali jedino ako će biti nova Noa. U suprotnom me ne zanima.

Pa trebalo bi opet da ponudi nešto originalno, jer ako pogledamo Fuego, SloMo i Unicorn koji su kao top 3 vrtiguza u ovoj novoj eri esc-a, sve su bili drugačije, a to je teško, staviti neki svoj pečat tako da te više ne upoređuju sa drugima.

Ja bih pre da bude nova Furija nego nova Noa, jer mi više ide uz Fuego nego uz Unicorn xD

Ali eto, Picy može da nađe dobre strane kompozitore, napravi stvarno dobru modernu pesmu i može da doda balkanski instrumental i neke elemente da se čuje da je to ona, a i RTS za takav nastup mora puno da uloži, više nego što uglavnom ulažu, i da plate nekog pravog scenografa, koreografa.

Meni se zato sviđa PZE, jer nastup sa NF se uglavom ne menja puno, izvođači sami biraju svoje ljude koji rade na nastupu. Tipa Sara da je pobedila 2022. ni to ne bi previše menjali, sigurno bi gledali da ceo paket izgleda podjednako skupo, ili još skuplje.

Eto nek zove Micy onog Izraelca koji je pravio Unicorn ili Alexa koji je pravio Fuego

Evo da nastavim diskusiju o Ra ovde, da ne spamujemo Šerifovu temu.

Da, ja mislim da je ona htela da bude pevačica samo na netu i da ne tezgari, što ima smisla jer ne mora da tezgari. Ne znam baš koliko to sad tezge imaju uticaja na to da te neko voli, jer imamo tiktokere npr. koje deca vide jednom godišnje u nekom tržnom centru, pa su opet voljeni lol

Ako je Ceca naterala, bar joj izabrala dobre autore.

Jedna od učesnica Zadruge, bila valjda u Pinkovim zvezdama, mislim da ok peva, ali uhvatio sam pre neki dan kako pričala da nije znala koliko je taj posao težak dok nije krenula da tezgari i rešila da uđe u Zadrugu da se odmori... :ROFLMAO:

I ja sam čekao godinama Imagine Dragons da dođu u BG, bliže mi 😄 ali na kraju sam otišao u Pulu, vrijedilo je

Back