Offtopic

I ja sam čekao godinama Imagine Dragons da dođu u BG, bliže mi 😄 ali na kraju sam otišao u Pulu, vrijedilo je
Zbog Flo sam išao u Budimpeštu, pitam se šta fali našem dvorištu ima ko da poseti. 😔

Pa mislim da je preskupo, zato me ne čudi što su ti veliki koncerti u Puli na ljeto jer je prepuno (bogatih) turista, a u ZG Areni je 50 Cent koji živi od stare slave.

Najjeftinije karte za Florence i ID su bile poprilično skupe (od 80 evra naviše), dok su za JLo u Beogradu bile od 30ak evra naviše (prije 11 godina, doduše).
Tako da ne znam da li organizatori pristaju na rizik da se ne rasproda koncert zbog visokih cijena karata a oni ulože milione da dovedu izvođače i organizuju koncert

Ma joj rupa smo za glavne svetske zvezde, jbg..

Ne znam da li smo rupa baš mi samo, budući da ih većina zaobilazi ne samo Balkan nego istočni dio Evrope isto. Jednostavno, misle da se ne isplati. Recimo Coldplay rasproda 3-4 amfiteatra u Rimu, a ja nisam siguran da li bi BG Arena bila puna jer mislim da nisu ti izvođači toliko popularni i slušani kod nas kao nekada.

Ali Beyonce, JLo, Shakira i sl. bi i danas rasprodale Arenu, sigurno.

Tejlor Svift bi rasprodala sve gde god da kroči. 😂

• Haha
Reactions: Mrm
Mi smo muzički izolovani ne samo od sveta, nego i od ostatka Balkana. Dok Rumuni, Bugari, Grci i Albanci gostuju jedni kod drugih, nama je region samo EX YU. Užas.

• Sad
Eno imate Tejlor Svift: THE ERAS TOUR na velikom platnu, od 13. do 22. oktobra :LOL:

Prepustite se ovom jedinstvenom koncertnom filmskom doživljaju u Cineplexx Galerija, BEO, BIG Kragujevac, Niš i Promenada bioskopima, sa zadivljujućim, kinematografskim osvrtom na turneju koja je ušla u istoriju. Preporučuje se nošenje Tejlor Svift “Eras Tour” odevnih kombinacija i narukvica prijateljstva!

Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajnama bioskopa I putem aplikacije CineplexxRS. Npr. za Galeriju je 2D 750 dinara, a za IMAX salu 1300.

a ja nisam siguran da li bi BG Arena bila puna jer mislim da nisu ti izvođači toliko popularni i slušani kod nas kao nekada.

Koliko ovo tužno zvuči, a tek ovo "kao nekada", kao glogov kolac u srce... 😔

Mi smo muzički izolovani ne samo od sveta, nego i od ostatka Balkana. Dok Rumuni, Bugari, Grci i Albanci gostuju jedni kod drugih, nama je region samo EX YU. Užas.
Ali koji Rumuni i Albanci pa i Bugari su popularni i slušani u Srbiji da bi dolazili da gostuju? Inna bila sila i gostovala je u Srbiji više puta kad je bila na vrhuncu popularnosti.

Te 4 zemlje su njihova verzija ex-Yu, očito

Mene doduše čudi što se ne dovodi više Grka u Srbiju, jer ako je Vertis rasprodao Taš, šta bi tek Argiros i Paparizu uradili

Eno imate Tejlor Svift: THE ERAS TOUR na velikom platnu, od 13. do 22. oktobra :LOL:

Prepustite se ovom jedinstvenom koncertnom filmskom doživljaju u Cineplexx Galerija, BEO, BIG Kragujevac, Niš i Promenada bioskopima, sa zadivljujućim, kinematografskim osvrtom na turneju koja je ušla u istoriju. Preporučuje se nošenje Tejlor Svift “Eras Tour” odevnih kombinacija i narukvica prijateljstva!

Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajnama bioskopa I putem aplikacije CineplexxRS. Npr. za Galeriju je 2D 750 dinara, a za IMAX salu 1300.
Verovatno ću ići.

• Wow
Kendji Girac?

Ili se misli samo za Ameriku? Mislim da su Melanie Martinez i Cassedee Pope najvise postigli tamo mada nisu svetski poznate kao Kelly Clarkson, Jennifer Hudson i Carrie Underwood koji su iz Idola

Na SAD, da. Ljudi su u komentarima rekli Melani Martinez, ja nikad čuo.

Nisam je nikad nesto slusao ali mislim da je poznata na alternativnu scenu.

Christina Grimmie je imala puno potencijala, pretuzno je to sto se dogodilo.

Pa o Kristininom ubistvu. Nisam čuo za nju pre. :(
Ja mislim da je to bilo baš propraćeno u našim medijima (vrlo moguće zbog načina na koji je umrla). Npr moja majka ne zna ni šta je The Voice, ni Kristinu niti jedan njen nastup, ali za ovo je čula i sama je spomenula u nekom razgovoru. Čak mislim da je i na našim tv programima bila "udarna" vest i da je neka poznata ličnost govorila na njenoj sahrani (ako nije Selina)

Ja sam na forumu procitao kad se desilo, definitvno smo diskutirali tad.

2-3 puta nedeljno sam pre toga gledao njenu audiciju, sad ne mogu da pustim uopste, bas mi je zao. Isto tako ne mogu da slusam Madjarsku 2018 od kad sam saznao za smrt pevaca, a jedna je od mojih omiljenih ESC pesama, bukvalno duša me boli od same pomisli.

Back