Zbog Flo sam išao u Budimpeštu, pitam se šta fali našem dvorištu ima ko da poseti.I ja sam čekao godinama Imagine Dragons da dođu u BG, bliže miali na kraju sam otišao u Pulu, vrijedilo je

Zbog Flo sam išao u Budimpeštu, pitam se šta fali našem dvorištu ima ko da poseti.I ja sam čekao godinama Imagine Dragons da dođu u BG, bliže miali na kraju sam otišao u Pulu, vrijedilo je
a ja nisam siguran da li bi BG Arena bila puna jer mislim da nisu ti izvođači toliko popularni i slušani kod nas kao nekada.
Ali koji Rumuni i Albanci pa i Bugari su popularni i slušani u Srbiji da bi dolazili da gostuju? Inna bila sila i gostovala je u Srbiji više puta kad je bila na vrhuncu popularnosti.Mi smo muzički izolovani ne samo od sveta, nego i od ostatka Balkana. Dok Rumuni, Bugari, Grci i Albanci gostuju jedni kod drugih, nama je region samo EX YU. Užas.
Verovatno ću ići.Eno imate Tejlor Svift: THE ERAS TOUR na velikom platnu, od 13. do 22. oktobra
Prepustite se ovom jedinstvenom koncertnom filmskom doživljaju u Cineplexx Galerija, BEO, BIG Kragujevac, Niš i Promenada bioskopima, sa zadivljujućim, kinematografskim osvrtom na turneju koja je ušla u istoriju. Preporučuje se nošenje Tejlor Svift “Eras Tour” odevnih kombinacija i narukvica prijateljstva!
Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajnama bioskopa I putem aplikacije CineplexxRS. Npr. za Galeriju je 2D 750 dinara, a za IMAX salu 1300.
Ja mislim da je to bilo baš propraćeno u našim medijima (vrlo moguće zbog načina na koji je umrla). Npr moja majka ne zna ni šta je The Voice, ni Kristinu niti jedan njen nastup, ali za ovo je čula i sama je spomenula u nekom razgovoru. Čak mislim da je i na našim tv programima bila "udarna" vest i da je neka poznata ličnost govorila na njenoj sahrani (ako nije Selina)Pa o Kristininom ubistvu. Nisam čuo za nju pre.![]()