Offtopic

Pa jasno je odavno da ne postoje bilo kakvi kriterijumi za napredak ka EU. Ako smatraju da treba da otpočneš pregovore - tako će i biti, bez obzira na to što ne ispunjavaš ni 10% od očekivanog.
A sa druge strane, BIH ne može.

Šta se zbiva sa onim Američkim takmičenjem po ugledu na Evroviziju, što se više ne emituje? I za Južnu Ameriku, Kanadu takođe je bilo nekih naznaka da će biti takmičenja. Ako neko zna informacije o tome. Zoki je okačio pesmu od Alexe u drugoj temi pa sam se setio American Song Contesta.

Pa jasno je odavno da ne postoje bilo kakvi kriterijumi za napredak ka EU. Ako smatraju da treba da otpočneš pregovore - tako će i biti, bez obzira na to što ne ispunjavaš ni 10% od očekivanog.
A sa druge strane, BIH ne može.
baš me zanima da li će klauzula u ugovoru za Ukrajinu i Moldaviju biti "međusobno priznanje" Donbasa (i ostalih ruskookupiranih teritorija) i Pridnestrovja :LOL:

baš me zanima da li će klauzula u ugovoru za Ukrajinu i Moldaviju biti "međusobno priznanje" Donbasa (i ostalih ruskookupiranih teritorija) i Pridnestrovja :LOL:
Neće. Za Moldaviju je već više puta pomenuto da može u EU čak i sa nerešenim Pridnjestrovljem.

Mislim da je to više potez kako bi ojačao pro-evropski blok u Moldaviji pošto je tesno (ako sam dobro upućen), u Srbiji su već odavno us*ali motku pa im svejedno šta mislimo.

Uglavnom geopolitičko lešinarstvo "stuba demokratije"

Prosto poželim da nikada ne uđemo u EU (iako sam uvek bio pristalica članstva), kada vidim kako se tretiraju velesile poput Ukrajine i Moldavije. 💀

Nisam znao da je deo oko Prespe takođe tada uzela italijansko-albanska okupacija....

Moram da pročitam malo više o tome...

Ali nije bilo kada se ona rodila, a ona to tvrdi. Po toj logici bili su i Drač i Solun u sastavu Srbije nekada.

Šta se desilo sa Zagrebom? Ajde Prijovićka i nekako ali ovo? :eek:

14679_marketing_banner_1522x682_1688637147.png

NIje loša pesma, Coby je pogodio u aranžmanu tu "boju" nekadašnjeg Južnog vetra kada je Dragana imala najbolje pesme. (y)

Back