Offtopic

Kako je se ona proružnila u zadnje vrijeme. Što je starija, romska faca joj sve više dolazi do izražaja. Nemam ništa protiv Roma da se ogradim, samo ne stare baš lijepo 😁

Ceo dan mi pred očima igra "Poslednji kabare", tačnije mesto gde se "on" odigrava..stameni ulaz sa grifonima i metalnim šestougaonim lampionom iznad, mesto gde počinje tama, u svakom smilsu, gde sve nade, želje i traganja padaju u vodu, gde počinje "crna rupa", mesto izgubljenih duša koje lutaju bez reda, mesto gde završavaju neshvaćeni..mesto gde duhovi prolaze kroz prašnjava ogledala. Impresivnim mermernim sivo-belim stepeništem završava se u beskonačnoj hladnoj prostoriji, koja zveči, u kojoj odzvanja jeziva tišina koja svedoči o davnim i "nedavnim" prohujalim vremenima... Poslednji kabare, kutak gde niko nije siguran, gde razjapljene duše vape za spas, a ne čuje ih niko... ako ima ih još tamo..... barem malo... poslednji kabare...

Izašao last.fm-ov Playback kako se sada zove, pregled godine u muzici poput Wrapped. Moram da se nasmejem ovome, ja sam kenselovao čak i početak 21. veka. 😂

Screenshot_20240101_224811_Firefox.webp

I last.fm izbacio recap:

full-report.webp

Vidim da se na Spotify dosta naše muzike stavi pod tag Turbofolka, čak i kad to nije u pitanju lol na last-u je ipak malo bolje sa tagaovima.

Čik ponesi ako smeš.

GCygVcTXUAAPyYZ

Večeras novogodišnji AmiG šou sa Sanjom Vučić, Sašom Matićem, Acom Pejovićem i Big bendom Dejana Petrovića. :p

Jooooj, anđeo jedan. ❤️ Pevači koji su fanovi ESC i iskreno žele da se pojave tamo to najviše i zaslužuju. A ne kao ona Francuskinja 2013. što je izjavila da je za ESC prvi put čula kad su je izabrali. 💀

Pritom, mislim da bi Džejla imala podršku sva 3 konst. naroda BiH, pravi predstavnik te zemlje.

Ja bih najviše voleo da vidim Džejlu i Ilmu, možda Mirza Selimović sa nekom pop baladom.

Džejla - Vanja - Ilma i Mirza duet
To bi bio neki pošten red izbora ako se ikad vrati Bosna, ali kapiram da bi se Merlin ili Hari ugurali da idu opet

Samo bi morao neko da im javi da je prošlo vreme pesama poput one iz 2016. 😂

Ko preferira, večeras u 22.40 snimak koncerta grupe Buč Kesidi na Tašu na RTS 2...

a i oni su smorili sa time više iskreno (Dubioza, ne Buč lol)

moj top 3 wishlist za BiH, manje poznato:

može i Džejla, Albino, Amna...

Back