Offtopic

Pa dobro, nije zabranjeno bez povoda tek onako na eci peci pec, ovaj može, onaj ne, već jer ne poštuju zemlju u koju dolaze i kao javne ličnosti su prešli neke granice. Možda ne mora u svim slučajevima biti zabrana ulaska, ali nije loše ni skrenuti pažnju na loše poteze tih ličnosti, bez obzira da li su namerni.

Pevačica albanskog porekla pokazala dvoglavog orla na slavlju van Srbije, i time joj zabranili ulazak u zemlju, ne razumem kakav je to razlog? To mi je više ajde pred narodom da joj zabranimo ulazak da pokažemo kako smo mega "patriote", možda će zaboraviti da smo priznali kosovske tablice i dokumenta.

Ma, neka pravi karijeru u Albaniji sa dvoglavim orlom a ne da serendra okolo pa zgrće šuške u Srbiji.

Pa da kao što ljudi za 3 prsta kažu da je velikosrpski nacionalizam i fašizam i sl.

Veze.

Kad se uradi onako kao Džaka i Šaćiri pred srpskim navijačima, to je logično provokacija, ali ovako na nekim običnim mjestima i situacijama ja to uopšte ne smatram izazivanjem ikakvim.

Meni je smešno kada nekim malim, ili (po značaju) manje bitnim državicama histerišemo, jer kao lobiraju za Kosovo ili ih priznaju, pa se onda šalju note, proteruju ambasadori, a svi drugi su oduvek bili izvoliteeee u salonuuuu, ''uprkos razlikama - jačamo odnose'' i sl. Kao i ovde, wow pobeda zabranili smo Selmu lol

Pre neki dan je neka mlađa odbojkaška selekcija predala meč, jer nisu želeli da igraju protiv Kosova i samim tim gube priliku za mogućnost daljih kvalifikacija na EP. I je l' smo spasili državu - nismo, a klinci su izgubili priliku da se takmiče. Uopšte nema logike.

Pa ako ćemo tako onda su i Šaćiri i Selma pokazali simbol svoje zemlje. Zašto je jedno provokacija a drugo ne? To da li je na fudbalskoj utakmici ili ne je nebitno.

Back