Offtopic

Ta pesma mi je odlična, a nastup fenomenalan i tačno ne mogu prežaliti što nije učestvovala u Tel Avivu.

Ne vidim po čemu je ona Putinova pudlica, bukvalno je u svim intervjuima pričala protiv rata i osuđivala nasilje. Druga je stvar što nije pristala da je Ukrajinci koriste u svojoj političkoj propagandi
Pesma mi se nesto ne svidja, ali nastup je bas dobar. A slazem se da je trebala tada da ide i steta je sto nije otisla. Najmanje neki TOP 3 ili TOP 5 bi bila.

Ovih dana sam upscaleovao u FULL HD snimke sa Beovizije 2008. I naravno da svi oni nemaju neke preglede. Ipak je to davno bilo - koga još zanima da to sad gleda, makar i u boljem kvalitetu. Ali jedan snimak je nešto odmakao sa pregledima. Meni nikako nije bilo jasno, ukucam na Google, kad ono radi se o novoj ljubavnici Moke Slavnića - inače oca aktuelne rijaliti zvezde Zvezdana Slavnića - Tamari Nikezić; mislim valjda je ona - operska je pevačica, na toj Beoviziji mi se nije baš svidelo kako je otpevala inače finu Leontininu pesmu.

Znam da cete me napadati, ali Olivera treba da bude urednik informativnog programa. Vratila bi politicki pluralizam na javni servis. Zabavni program da prepusti omladini i evrovizijskim fanovima i svi zadovoljni!

Back