Offtopic

Ova pesma u nekom malo drugačijem, malo jačem obliku bi bila top za ESC, treba joj bolji buildup i možda malo brže da pukne, mada van ESC konteksta super mi je ovako. Mogu da je zamislim i na engleskom čak, stvarno prelepa pesma. I Teya Dora mi je super, voleo bih da se prijavi u budućnosti, makar kao kompozitor jer pravi hit za hitom.

Modni kreator Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini u KBC "Bežanijska kosa". :confused:

Saša Vidić je tokom dugogodišnje karijere sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima sa javne scene - pevačima, glumcima, voditeljima, sportistima, političarima...

Inače, lično je osmislio i kreirao dresove za srpske sportiste za Olimpijadu u Londonu, a uradio je i dresove za srpsku fudbalsku reprezentaciju za Svetsko prvensto održano u Rusiji.​

Nikada mi nije bio simpatičan, ali svakako tuga, relativno mlada osoba. :(

Šta će čovek, ode.
Moji zamalo da rade sahranu od Šaulića kad je otišo onomad. No oni su hteli za džabe jer su mislili da je to dobra reklama, ne kapirajući da pogrebnike ne zanima da budu u novinama nego pare uz deluks uslugu.
Dobro jutro s moje strane.

Pa nije, sasvim je normalno da se umre. Samo što ljudi imaju svečane performanse (rituale) kad ispraćuju tela.

Ma ne to, nego to što su vam tražili da radite za džabe da biste bili po novinama, Bože me sakloni

A to, pa razumem i alave stipse. Taj tip ljudi je baš razvijen kod nas.

Back