Offtopic

Emotion na YT počeo da postavlja prvu sezonu Velikog brata. Izgleda da će okačiti sve snimljeno do sad.

Najomiljeniji Veliki Brat definitivno. Sad sam video da su postavili sninak prvog izbacivanja. Eh, to su bile subote...

Mislim da Emotion nece nikad postaviti snimke iz one nesrecne sezone 2007. iz postovanja prema nastradalima.

Najomiljeniji Veliki Brat definitivno. Sad sam video da su postavili sninak prvog izbacivanja. Eh, to su bile subote...

Mislim da Emotion nece nikad postaviti snimke iz one nesrecne sezone 2007. iz postovanja prema nastradalima.
Sad će opet biti da namerno kažem, ali meni je onaj sa JK legendaran..znači JK i Čanak, hit.. 🤭🤭

Jao divan si.. 😍

Ali onda neću dobijati:

JK1.jpg

JK kupila albuma! ŠČ!
JK kupila albuma! ŠČ!
JK kupila albumaaaaaa...
Trajna nina, armagedon nona! 😍🤭

Zena je do Usca znaci bila pevacica i posle Cande i posle Karica. Uspela je u onome sto je htela a to je da bude kontroverzna licnost i da je dovoljno da samo kazes Karleusa, odmah znas o kome se radi. Od Usca je postala obicna starleta.

• Like
Reactions: FFM
Nedavno mi je stigao ESC 2023 CD, a danas i novi četvorostruki CD "NOW That’s What I Call Eurovision Song Contest". :) Od naših pesama tu su Molitva i Rock Me.

CD_ESC2023.webp

CD1.webp
CD2.webpCD3.webpCD4.webp

Meni ce izgleda biti ESC 2023 poslednje sto sam kupio, jer Paypal nece da mi prihvati novu karticu, posto mi je stara istekla... A nema drugih nacina za placanje.

• Wow
Reactions: Mrm
Kako nema drugih načina? Većina sajtova prihvata i direktno plaćanje karticom.

• Like
Reactions: Mrm
Back