Offtopic

Šta čemu? Pa ti ne gledaj i misli da se ništa ne dešava i da je ljudima super. Mi kao žrtve bismo prvi trebali imati saosećajnosti obzirom šta smo sve preturili preko glave.

A ako misliš na Fedorovu ona je sama za sebe rekla sve.

Uradih ovo na brzinu, možda mi je nešto promaklo, ali msm da sam sve dobro napisao.

Teya Dora - Džanum na viralnim globalnim listama:
🌎 Global: 6. (-1 mesto jer se pojavila Taylor Swift sa novom pesmom lol)
🇦🇹 Austrija: 5. (+3)
🇧🇾 Belorusija: 22. (+9)
🇧🇬 Bugarska: 1. (=)
🇨🇾 Kipar: 27. (+9)
🇨🇿 Češka: 14. (-1)
🇪🇬 Egipat: 3. (-1)
🇩🇪 Nemačka: 6. (-2)
🇬🇷 Grčka: 16. (+7)
🇰🇿 Kazahstan: 63. (+23)
🇲🇦 Maroko: 2. (=)
🇷🇴 Rumunija: 6. (-1)
🇸🇦 Saudijska Arabija: 3. (=)
🇸🇰 Slovačka: 9. (-2)
🇸🇪 Švedska: 29. (+1)
🇨🇭 Švajcarska: 11. (-1)
🇹🇷 Turska: 1. (=)
🇦🇪 Ujedinjeni Arapski Emirati: 13. (-2)
🇺🇦 Ukrajina: 15. (+13)

Pošto je pesma malte ne tek upala na ove liste očekujem da možda još napreduje.
Pronašao i Mađarska 10.

Pa ko te tera? El te ja prisiljavam na nešto? Stavljeno je pa ko oce nek vidi. Isto ko sto tebi neće stati život zbog rata u Ukrajini, ni drugima neće zbog Kosova.

Pa dobro, Kosovo je ipak malo malko bliže nama svima i imaće mnogo direktnije uticaje na nas ukoliko nešto bude, ne daj bože.

Svakako ovo prvo se slažem, možda je moja reakcija bila malo neodmerena(y)

Dobro, dobro, svakako da je Kosovo nas problem al ovo sa sajtom mi je bilo interesantno jer su kao njihovi poznati u pitanju, pa zato.

Ukoliko želite da proverite da li vaše omiljene zvezde sa prostora istočne Evrope podržavaju agresiju na Ukrajinu, to sad možete proveriti na sajtu "Oni vole rat" koji, mislim, vode zvanična ministarstva Ukrajine.

https://theylovewar.com/

Većina će nam biti poznata, a ima i naših. Ono što je mene posebno razbesnelo, pored pojedinaca koji već otvoreno pričaju po emisijama da celu Ukrajinu treba obrisati sa mape, jeste Oksana Fedorova, inače bivša Miss Univerzuma. Pa kao Miss valjda bi trebala da se boriš za mir jbt?! Žena je pokazala pravo lice i težak je ološ!

Lista se redovno ažurira i sve je veća jer posle godinu dana ratovanja, sve više poznatih ličnosti otvoreno podržava rat.
Naravno, ima i pozitivnih primera poput Lobode koja je uklonjena sa liste nakon što se pokajala i promenila stranu.
Na listi prednjače Rusi ali ima i dosta "domaćih izdajnika "
Ja od naših pronađoh samo Bikovića, a on je irelevantan!

Pa sad, činjenica je da je zvezda, a o njemu i njegovom talentu nek prosudjuje publika.

Glupost. Za neke napisali kao eto ćute, tiho podržavaju Putinov režim i automatski stavljaju znak jednakosti sa "Oni vole rat". Stvari su složenije i ne treba preterivati. Pa pre bi trebalo staviti Zelenskog na tu listu jer svakodnevno prosi za oružje od Zapada nego neke umetnike.

Pa nisu ludi da ga stave kad praktično on i vodi listu, tj. njegova ministarstva. 😂

To kao tiho podržavaju jer se nisu usprotivili kad su bili gosti po nekim televizijama kad se o tome pričalo , tako sam pročitao na redditu, ne znam.

Koliko ukrajinskih imena na toj listi, sramota, prodali bi sopstveni narod da bi stekli malo više slave u "majci" Rusiji.....

Uradih ovo na brzinu, možda mi je nešto promaklo, ali msm da sam sve dobro napisao.

Teya Dora - Džanum na viralnim globalnim listama:
🌎 Global: 6. (-1 mesto jer se pojavila Taylor Swift sa novom pesmom lol)
🇦🇹 Austrija: 5. (+3)
🇧🇾 Belorusija: 22. (+9)
🇧🇬 Bugarska: 1. (=)
🇨🇾 Kipar: 27. (+9)
🇨🇿 Češka: 14. (-1)
🇪🇬 Egipat: 3. (-1)
🇩🇪 Nemačka: 6. (-2)
🇬🇷 Grčka: 16. (+7)
🇰🇿 Kazahstan: 63. (+23)
🇲🇦 Maroko: 2. (=)
🇷🇴 Rumunija: 6. (-1)
🇸🇦 Saudijska Arabija: 3. (=)
🇸🇰 Slovačka: 9. (-2)
🇸🇪 Švedska: 29. (+1)
🇨🇭 Švajcarska: 11. (-1)
🇹🇷 Turska: 1. (=)
🇦🇪 Ujedinjeni Arapski Emirati: 13. (-2)
🇺🇦 Ukrajina: 15. (+13)

Pošto je pesma malte ne tek upala na ove liste očekujem da možda još napreduje.
Ali prva u Turskoj 😍

Konačno, ultimate World hit za 2023. godinu, da dočekamo... 😍
POW, POW, POW!! 💥🙌🙌🙌

Ali Senhit je ladno opevla našeg @Lignjoslav u novom svetskom hitu "Pow" ... Kaže..."Calamari"... 💥😍😍

Back