Offtopic

Sad kad pogledam Mrmi stvarno jeste moj arhineprijatelj, prvo hoće da mi ukrade status FSC Letonije, a sada hoće da mi ukrade prvo mesto na lobanjatoru 😞 😞 😞

• Wow
Reactions: Mrm
Ja ne želim da vam kradem ovu počasnu titulu, ali vi mene sami lansirate tu. Znam da mi to radite samo da me sprdate pa mi to kao utešna nagrada.

Izgleda da neće moći da se uzima odmor u septembru, a ja sam mislio najvr tada, danas rekli da vidimo ko će kada ali jul i avgust, mada kao još nije sigurno za septembar.. Znači, izbori, priprema izbora, to je to.. 🥵😒 duuuh...

Goran Bregović ponovo nastupa u Moldaviji. Ja ne znam da li je prošla godina, a da on nije bio bar jednom. Uopšte nisam imao predstavu da je on toliko popularan u ovom delu sveta.

Ovog puta učestvuje na GUSTAR festivalu, gde će još biti i Kalush, Minelli, Elena (ESC Rumunija 2009).

1686655455996.webp

Mislim da sam jednom pričao o tome na starom forumu, 2017. kad sam bio u Španiji na praksi šefica Poljakinja me pitala da li znam Bregovića i rekla da voli njegovu muziku. :D

Ja tad nisam imao pojma da on ima jaaako popularan album na poljskom.

Čovek tokom celog leta ima koncerte po svetu.

Screenshot_20230613_155916_Spotify.webp

Ja mnogo volim Ofru i Bregovića iz filma Kraljica Margo.

@MilanB Trio Mandili iz 🇬🇪 je top!

A Bregovića su i u Švedskoj gotivili, od davnih dana još, dolazio je on što zbog dijaspore, a još više zbog Šveđana na gostovanja tamo, ihaaa..

Video reakcije na pesmu, ima više pregleda od same pesme.. O.B.O.Ž.A.V.A.M! 😍

Naravno da je hrkanje razlog za prekid, plus za podnošenje tužbe protiv osobe koja hrče, hrkači pripadaju devetom krugu pakla i to je tako.

Nažalost, slažem se sa Ro-om. San je neprocenjiv u svakom smislu te reči. Ja sam do sad uglavnom bio u vezi/dejtovao hrkače i ne preporučujem apsolutno nikome...

Uspeo sam da preživim sa 8 hour white noise na Spotify-u i sluškama.

Ovo nije samo hrkanje, ovo je apnea 😩 znaci minut, minut i po ne diše i onda kao Lucifer lično da izađe lol

Koliko godina ima osoba, to je najčešće kod starijih ljudi koliko znam, lol

Back