Offtopic

Izgleda da je Aljban Ramosaj tužio Emela za onaj plagijat jer pesma nije dostupna na Spotify-u. 😂
Čuo sam ali meni on tako jauče dok peva uopšte mi ne prija njegova boja glasa. Ovo je obrada?

Nije obrada, samo previše liči na Theje da bi bilo original ahahaha

Koliko pozitivne energije na Twitteru u vezi Sarinog albuma, joj koliko joj želim da uspe 🥰

Gledam svoj imgur nalog koji je prepun slika sa starog foruma i nađem ovo :D

HSF54K0.jpg

Samo fale rezultati top 3 poslednje sezone, ali to imam na starom laptopu, pa možda nekad možemo da otvorimo temu Forumski Survivor - Arhiva i da tu postavimo sva sećanja. :)

Q pored imena znači da je takmičar odustao, a DeMarcus i Avocado su italic jer su bili DSQ.

Gledam svoj imgur nalog koji je prepun slika sa starog foruma i nađem ovo :D

HSF54K0.jpg

Samo fale rezultati top 3 poslednje sezone, ali to imam na starom laptopu, pa možda nekad možemo da otvorimo temu Forumski Survivor - Arhiva i da tu postavimo sva sećanja. :)

Q pored imena znači da je takmičar odustao, a DeMarcus i Avocado su italic jer su bili DSQ.

Sećam se malo... Brzo sam ispao :D

Nije loš duet Goce i princa od Vranje 😁 btw on meni deluje tako milo i nežno nikako mi ne ide uz njega ovaj look, deluje grubo a u stvari je totalno fin. Nešto se nisam njime bavio u toku PZE

Nije loš duet Goce i princa od Vranje 😁 btw on meni deluje tako milo i nežno nikako mi ne ide uz njega ovaj look, deluje grubo a u stvari je totalno fin. Nešto se nisam njime bavio u toku PZE

A look je koji? Opet konan od Vranje? 🤔😌

Princ stvarno treba da menja ili muzički pravac, pa lepo pređe na rok ili da menja ovaj stil u domenu Biblijskog siledžije

Njegov celokupni stil je kao da jedeš čokoladu s jogurtom. Čokojogurt.

Poslušao sam sve pesme Milice Pavlović sa ovog albuma..i očekivano, za mene, izdvojio bih "Ne zovite me", "Na zemlji bog" (ovaj spot je isto odličan), "Venčanje", dakle klasičnije melodije, baladskog tipa, zahtevnije vokalno...od brzih su mi dobre nosilac albuma "Lav", nije džabe nosilac albuma i "Kraljica prokletih" u nekom posebnom fazonu...ostalo nije moj fazon baš...

I dalje mi ima harizmu mokrog prdeža i nijedna pesma mi se ne sviđa za sad.

slušao random pesme i samo nabasao na neku rusku od 50 miliona pregleda koja je evidentno snimana u Beogradu, bez ikakvog konteksta. Ovaj uvodni shot sniman na Kališu, sa pogledom na Donji Grad / početak Dorćola.

Ostatak sniman kod Zelenog venca, u zgradama "istočne kapije Beograda" na Konjarniku itd.

Last edited:
  • Like
Reactions: Mrm

od tih WTF momenata gde su strane pesme snimane u Srbiji i okolini ima i "Darkside", koji je sniman na više lokacija u BiH, CG i Hrvatskoj, a jedna od tih je čuveni spomenik na Sutjesci kod Foče i Njegošev mauzolej na Lovćenu.

Last edited:
Back