libertà
Ekspert
Čuo sam ali meni on tako jauče dok peva uopšte mi ne prija njegova boja glasa. Ovo je obrada?Izgleda da je Aljban Ramosaj tužio Emela za onaj plagijat jer pesma nije dostupna na Spotify-u.
Čuo sam ali meni on tako jauče dok peva uopšte mi ne prija njegova boja glasa. Ovo je obrada?Izgleda da je Aljban Ramosaj tužio Emela za onaj plagijat jer pesma nije dostupna na Spotify-u.
Ali sto Goca u jednom momentu pokazuje albanskog orlaIpak se sluša "Kučketina"Jedino ta pesma. Btw izašao tizer za duet Princa i Tržanke
Gledam svoj imgur nalog koji je prepun slika sa starog foruma i nađem ovo
![]()
Samo fale rezultati top 3 poslednje sezone, ali to imam na starom laptopu, pa možda nekad možemo da otvorimo temu Forumski Survivor - Arhiva i da tu postavimo sva sećanja.
Q pored imena znači da je takmičar odustao, a DeMarcus i Avocado su italic jer su bili DSQ.
Nije loš duet Goce i princa od Vranjebtw on meni deluje tako milo i nežno nikako mi ne ide uz njega ovaj look, deluje grubo a u stvari je totalno fin. Nešto se nisam njime bavio u toku PZE
Pa deluje ozbiljnije, nabeđenije i izgledom "grublje"A look je koji? Opet konan od Vranje?![]()