Offtopic

jelena-karleusa.gif
ZANIBANJE, BA BISLIB PO ZANIBANJU SAB PLAVUŠA!

Znači cela ta Karamelina serija 'pevačice da te pitam' je takva genijalnost lololol

Omiljeni odgovori su mi odgovor Zorice Brunclik na pitanje za kućnog ljubimca i Brenin odgovor za omiljeni sport hahahah
Ja ih gledam bar milijardu puta i opet mi je smesno. Karamela je takav genijalac, steta sto je prestao imitirati pevaljke. Inace to je njegova serija "Skola za pevacice"... Ali sve u svemu Karamela ubedljivo najjaci lik.

Meni su najjaci intervjui ubedljivo za Zoricu Brunclik, Miru Skoric, Zoranu Pavic pa i za Karleusu... ma za sve pevaljke su najjaci znaci da se kidam od smeha. 🤣🤣

A sto se tice parodija na pesme, najjace su mi od Dare Bubamare "Muz je stigao" (Dunav) i od Zlate Petrovic "Placi moli, hitnu pomoc zovi". E da i od Bilje Jevtic "Imas Ficu ti" i od Jami "MILO za drago". 🤣🤣🤣

Koja provala znaci likusa ladno dosla do Mire dok joj obezbedjenje nije reklo da se skloni... 🤣🤣🤣

Zato što si me pitao onomad @Marko,šta je to što mislim da vredi u 🇭🇷 za letovanje, i setio sam se ovoga.. Ovo verujem da vredi svaku paru.. 🤑

Ma šta ćeš tamo, to preskupo i fancy, dođ ti fino na kontinent pa ti ja za male pare iznajmim smještaj kod sebe pa ti istražuj sjever Hrvatske, kakvo more više, gotov je tradicionalni 3S pristup turizmu!

• Love
Reactions: Mrm
Meni pričaš, pa ja tako idem stalno, ja odem na more i ne mogu tri krštena dana da mirujem u mestu/na plaži.. 😂 Ali ovo deluje baš..👌😍

Back