Offtopic

Ma šta pričaš bre, kad sam ja delio ikome išta van konteksta?

zorica-markovic-turbofolk.gif
Svaka tvoja reakcija je van konteksta.

Zapravo nijedna. Ne mogu da se pravdam i raspravljam, misli kako želiš.

Ako tebi nije smešno, meni jeste. Ni ja ne ulazim u to šta je tebi smešno ili nije. Pritom, priča je krenula zbog masovke od 50 lobanja danas, da mi je fon zabagovao. Na tu zloupotrebu sam mislio.

Ako tebi nije smešno, meni jeste. Ni ja ne ulazim u to šta je tebi smešno ili nije. Pritom, priča je krenula zbog masovke od 50 lobanja danas, da mi je fon zabagovao. Na tu zloupotrebu sam mislio.
Jadan ti srce ti je stalo. Pa i na mene su navalili čim je iskočio spisak.

Evo primer, dajem Lignji neke konstruktivne savete a ti staviš ono kao jako smešno. Ili citiram se s Mickyjem ti staviš besne smajliće, šta to znači? Ljubomora neka? Wow, nisam znao da te to toliko tangira.

Pa vi imate dobre mobilne!!! A Za Lignju mi se očito nije dopao savet. Mislim, kad moram da elaboriram sad svaku svoju reakciju.
A za Mikija sam ljubomoran, da, očito valjda, mislio sam da je jasno lol

Pozabavi se svojim emocijama, ima stručnjaka za to stanje svesti.

Stiglo nevreme u NS. Ovo izgleda kao apokalipsa. Srećno svima.
Ja čekao bus i kako je oblak nailazio delovalo je bukvalno kao apokalipsa. I kako je vetar krenuo.. Oči su mi pune prašine, hvala bogu brzo je bus došao, ali sad treba izaći iz njega 💀

Jezivo nevreme, ja seo na terasu da veceram kad se u roku od minut pojavi ogromna vetrina koja nosi sve pred sobom. Po putu je svasta nesto letelo, a meni je odneo tanjir sa salatom 😆

Samo da ne bude grada opet, nama je u Zrenjaninu sve upropastio pre deset dana.

Izdat je najvisi stepen upozorenja i za naredne dane, bilo je zrtava u Hrvatskoj i Sloveniji...

Back