Offtopic

Ja sam bio u panici da li ću na vreme sve spoljne stvari iz dvorišta uspeti da sklonim, još imamo onaj frižider s pićem (da bukvalno onaj što ima ispred trafika) pa vadi svo piće da bi mogao da pogura taj frižider uopšte, ludnica. Cveće s prozora je odletelo, to je eto jedina šteta koja se desila i mislim da je komšijin crep pao kod nas. A sve to ja svoje istripovao da mora da se pomeri jer sam pokazao onaj snimak

Gledam svoj imgur nalog koji je prepun slika sa starog foruma i nađem ovo :D

HSF54K0.jpg

Samo fale rezultati top 3 poslednje sezone, ali to imam na starom laptopu, pa možda nekad možemo da otvorimo temu Forumski Survivor - Arhiva i da tu postavimo sva sećanja. :)

Q pored imena znači da je takmičar odustao, a DeMarcus i Avocado su italic jer su bili DSQ.
@libertà

U 4. sezoni pobedio Stole, ali nije mi pri ruci tabela s ostalim plasmanima u top 3.

Vidi ti malog Anhela!

Ali FS je bukvalno bio popularity contest. Jedino se Stole možda ne uklapa u tu sliku, ali Destroyer - Dav - Tutor girl - niko ništa negativno nema da kaže o tim ljudima.

Mada msm da je Dav bio takođe neki fejk nalog haha

I definitivno jedan od momenata za pamćenje kad je izbačen Марко. Goreo forum kao sveća. 😂 Ah, fali FS!

Mogao bi Leo da napravi Velikog brata, bilo je reči i o tome koliko se sećam...

Inače 2. na ovom forumu i drugi na onom VS forumu :LOL:

Vidi ti malog Anhela!

Ali FS je bukvalno bio popularity contest. Jedino se Stole možda ne uklapa u tu sliku, ali Destroyer - Dav - Tutor girl - niko ništa negativno nema da kaže o tim ljudima.

Mada msm da je Dav bio takođe neki fejk nalog haha
Naravno da se ne uklapam, pola foruma me mrzelo tada 😂

Bilo je jako frustrirajuce igrati sa Anhelom, kad je bilo izednacenje u F9 izmedju njega i Stimija, mi smo ga spasili, dok su Stole/Eddie/Milan jedva docekali da ga glasaju i on ni u jednom trenutku nije zeleo da se nakon toga okrene protiv njih jer su oni bili "dobri". Cak i na kraju je botovao da ne treba da se glasa u FTC za njega, Stefix je iz inata glasao i zato je bio drugi.

Ali sumnjam da bi danas Anhel isto tako igrao, mislim da bi sad bio veca lisica.

Last edited:
Back