Offtopic

@Petar

Kako je moguće da 🇵🇹 2015 - Leonor Andrade - "Ha um mar que nos separa" nema na Spotify?
Kad se kuca ta pesma izađe Eurovison 2015 playlist, ali je na toj playlisti takođe nema! 😧🤔 Ne mogu da verujem da ta pesma nema na Spotify! Leonor Andrade ima Spotify, jel moguće da se toliko stidi ESC pesme, koja uopšte nije loša, ali je malo traljavo izvedena i matrica je bila prejaka za vokal!? 😭😭😭

No Way Lol GIF by Late Night with Seth Meyers

Zaštoooo?? 😭🤣
E poslaću vam Leonor Andrade na FSC, pušićete se... 😎

Jaka stvar. Opšte je poznato da forumaši stavljaju na mute pesme koje im se ne dopadaju čak i na zajedničkom slušanju. 😁

Uopšte nemam problem da izbacim hleb iz svakodnevne ishrane i neuporedivo mi je lakše da ga eskiviram leti, u ovom periodu. Inače, nisam ljubitelj mesa i retko ga jedem, pa mi onda ovo vreme odlično dođe da kombinujem sveže povrće sa nekim žitaricama, ili jednostavno jedem sve redovno samo bez hleba.

Naravno, ima i perioda kada me uhvati neka manija pa sam u stanju da max preteram sa raznim hlebovima/pecivima, ali gledam da su takvi ispadi retki i da sam disciplinovan. U odnosu na pre par godina, sada mi se doslovno sve mnogo brže zalepi za telašce 😞

Edit: DJ Mrm opet naprasno promenio ploču

Jaka stvar. Opšte je poznato da forumaši stavljaju na mute pesme koje im se ne dopadaju čak i na zajedničkom slušanju. 😁
Ma nemoj.. 😁 Ja ne stavljam, ni tvoju avatarušu čak...

Edit: DJ Mrm opet dva puta naprasno promenio ploču

Ispravio sam te, molim lepo.. 😌
Ja sam pitao za hleb, a onda za Leonor Andrade..
Možda ima i vrsta hleba koja se zove Leonor Andrade? 😍

Pa to je zato što se ti profesionalac.
Moraš da ustanoviš kakav je pesak u glasu, da li je triler dobar, izdržavani tonovi, falseto...
Upravo sam dobio poziv za Ripanj u petak, da profesionalno žiriram pod šatrom.. 🤣🤣🤣

Attachments

• Screenshot_20230726_202429.webp
    Screenshot_20230726_202429.webp
    116.3 KB · Views: 13
Dočekasmo
Ne bi me čudilo ni da se ubila. Njen odlazak je bio pitanje dana.

A ne zna se jos ni tacan datum kad je umrla... Mislim da je jednom cak i pokusala samoubistvo, pa ko sto Endrega kaze, ne bi me iznenadilo da je na kraju u pitanju samoubistvo.

Ma da li ste realni?! Zar stvarno moram da objašnjavam ili me sprdate?

Back