Zato prvo kao takmičar se iskaži pa žiriraj, tako sam ja.Ocu ja u TGZP. Nisam ni gost bio, nisam nista. Covece ja anonimna.....

Zato prvo kao takmičar se iskaži pa žiriraj, tako sam ja.Ocu ja u TGZP. Nisam ni gost bio, nisam nista. Covece ja anonimna.....
Evil podrumaraOcu ja u TGZP. Nisam ni gost bio, nisam nista. Covece ja anonimna.....
To se desava pred kamerama, svi koji su bili na kvizu ikada su to makar jednom doziveli. Mada svakako ne bi uticalo na ishod celog dvomeca!@ Nije sve tako sivo
E kako ti baš stade mozak za flomaster.
Evo lobanjica za ovo pordrumaraEvil podrumara
Ali to je dobro, mozda stignes do pobede kao ove na FSC-u![]()
“Of everyone who had a hand in the 2013 revelations of global mass surveillance, my dear friend David Miranda was perhaps the most righteous — and pure,” Snowden tweeted after hearing of Mr. Miranda’s death.
Tragedija.“But by far David’s biggest dream, what gave him the greatest pride and purpose, was being a father. He was the most dedicated and loving parent,” Greenwald wrote on Twitter alongside images of their family. “He taught me how to be a father. And our truly exceptional boys - with their own difficult start to live - is his greatest legacy,” he added.
Vidi se da ne zalaziš u temu "Ostali sportovi"Predstavnica Ukrajine u mačevanju diskvalifikovana jer nije htela na kraju meča da se rukuje sa ruskom protivnicom, što je u mačevanju obavezni deo sporta.
https://sportklub.n1info.rs/ostali-...nH-K1lhS7wtwHW6L19pAWPfVED_1lYFkJnrdVA5XakbmE
šta vam je to?Želimo @Mrm na TGZP!!!
Mrm ili TGZP?šta vam je to?
šta vam je to?
Некад сам био познат као 022boy, откако се овај форум поново реактивирао, логовао сам се под новим никнејмом како бих збрисао бледо сећање на стари. Нисам ни пре тако често био активан у последњих неколико година, али се сећам да сам те нахвалио због поста да си најдуховитији дечко на свету, само си то заборавио.Super, ali ko ste vi?
LOLčina hahahaPa sad na svetu, to je malo preterano
Некад сам био познат као 022boy, откако се овај форум поново реактивирао, логовао сам се под новим никнејмом како бих збрисао бледо сећање на стари. Нисам ни пре тако често био активан у последњих неколико година, али се сећам да сам те нахвалио због поста да си најдуховитији дечко на свету, само си то заборавио.
Znači ugušio sam se skoroSuper, ali ko ste vi?
tačnoMrm ili TGZP?![]()