Offtopic

Pitam te zapravo zasto. Ko je spomenuo? Zasto da se preskace? :confused:
Iskreno, bas sam umorna. Ucinilo mi se da je neko tako nesto napisao, ali nisam sigurna sta sam procitala. Sorry. Mozda je greska do mene. ☹

Pa ako je neko nesto napisao da se ne spominje Jelena Kalrelusa u tom kontekstu onda ok. Necu ni ja nista loose pisati ukoliko to vredja nekoga. Ali ono hocu imati sad problem? 😂

Pa pisi Mala sta hoces ovo je demokratski forum ne znam stvarno sta impliciras

U toku je (opet) ispitivanje javnog mnjenja o Šizojevoj politici, odlukama od maja do danas, o Rusiji... Nešto se (ne) sprema.

@Mala, ako mislis na moj post, to nije bilo nista ozbiljno. Ne mislim da se JK doslovce bojkotuje ovde nego jednostavno je vecini postala neinspirativna za bilo kakvo komentarisanje, vi slobodno nastavite :)

Ma Mala se zeznula, mislila je da se citira sa nekim drugim pa kad je skontala da nisu to te osobe onda je samo odustala.

Mislim da će ovaj forumski nalog otići na večni počinak nakon Šampionata. Ko je čekao, dočekao je! Samo ću videti da li ću tražiti da se obriše ceo nalog ili ću se samo izlogovati.

Ja, sebi:

basketball wives GIF by VH1

Mislim da će ovaj forumski nalog otići na večni počinak nakon Šampionata. Ko je čekao, dočekao je! Samo ću videti da li ću tražiti da se obriše ceo nalog ili ću se samo izlogovati.

Ja, sebi:

basketball wives GIF by VH1
Šta si sve proživeo ovde i na kraju da te jedna mala protera...
Život nije fer.

Ma kakva Mala ahahahah

Možda bih i danas pitao Miloša da me kensluje, ali stvarno želim da ispoštujem Šampionat i Milana. :love:

Back