Lignjoslav
Ekspert
TO ti je zbog pretnje policijom. Ti si meni pao u ocima samo zbog toga, jer u zivotu nisam doziveo da mi neko preti policijom i dosta sam bio izbezumljen od toga da sam resio da te izbojkotujem, do tad sam glasao za tebe, eto. Samo zbog te pretnje policijom. Preko toga nisam mogao preci.@Lignjoslav Nikoga ne prezirem, pa ni tebe koji si mi nebitan. Razumem da je tvoj stil da kukas i pravis zrtvu od sebe, ali preterujes, kao i obicno.
A sto se FSC-a tice, ni to mi ne pada napamet. Na sampionatu sam ti dao poene jer mi se pesma dopada. Dok si recimo ti moju pesmu u drugoj sansi ocenio najmanjom ocenom. Tako da bojkotovanje ostavljamo tebi, ocigledno je to tvoj stil kad ne mozes da razdvojis pesmu od forumasa.
Napisao sam ti otvoreno pismo, rekao da vise necu da te uzmem u usta, ali ovo mi je prvi i poslednji put da ti se obracam posle incidenta gde si me proglasio progoniteljem/stalkerom. Kajem se sto sam te upoznao i sto si mi se dopao. Tako da molim te, blokiraj me svuda, lakse ce biti i tebi i meni. Zelim ti sve najbolje i da se vise nikad ne vidimo. Jedino da se izvinis zbog samo jedne sitnice koja se meni dopala kod tebe, ali o tome necu javno jer me je uzasno sramota.
Ja ti zelim da budes srecan, jer u ocima ti vidim da nisi srecan uopste, ali sad me bas briga, ti si meni sad takodje postao nebitan, ali morao sam te spomenut iako sam rekao da necu, jer konstantno ista grupa je protiv mene.
Rekao sam da se kajem i da sam pogresio i da me je sramota! I ne pravim zrtvu od sebe nego dam po prirodi previse samokritican. Ne volim da se hvalim ni za sta, pa cak ni ako uradim nesto dobro, uvek moram da nadjem neku zamerku. I jel mozemo da zavrsimo sa ovim? Sramota me je, ja sam mentalni bolesnik koji lupa najvece gluposti i posle ne odgovara nikome moja negativna energija. Jeste zadovoljni? Previse je negativne energije jer sam bio dosta odbacen i sikaniran i zato sam ostao usamljen. I ne, ne u smislu "ja sam u pravu a drugi nisu" to nikako, to uzasno prezirem. Ja sam eto dokazao da prosto nisam za drustvo i da sam opasan po okruzenje a najvise po sebe samog.Sramota treba prvenstveno da te bude što se pitaš šta će Jermeni s Evrovizijom dok ljudi bukvalno gube živote uveliko.