Offtopic

pa nije nažalost, ima i Kokosovo
Nikad cula.

Za mene je ovo prava mapa. Na racunaru imam ovu mapu sredjenu sa UK kao celom drzavom, ali posto zeza internet na tom racunaru, pa ne mogu da postavim...

A i ovi iz Uefe nisu bili svesni da primanjem tzv. Kosova otvaraju Pandorinu kutiju. Prvo sto ne smeju da igraju sa nasima, nego ne smeju da igraju ni sa :ba: zbog Republike Srpske, onda ne smeju ni sa :ru: zbog strogog stava protiv nezavisnosti. :ua: je cak igrala protiv njih na neutralnom terenu jer ih ni oni (bar jos uvek) ne priznaju. Zatim :es: su cak na semaforu malim slovima napisali kosovo i vode je kao pokrajinu. Pa onda sad :ro: navijaci zvizdali njima i dali podrsku Srbiji...

Sve u svemu to tzv. Kosovo je zaista crna rupa.

U Švedskoj, pričam pošto sam video, kada je državni praznik, zastava se ističe svuda, pa čak i na autobuse (slika ispod).

Takođe, kada se slave rođendani, svuda u Skandinaviji, deci pored torte stavljaju i zastavicu.
50033051353_0f5cf23934_b.webp

Pa u kontekstu ovoga meni i smeta TAJMING svega ovoga, cinque je dobro objasnio neke stvari... Ali neka, neka ste me vi satanizovali... Nažalost ne znate vi mene dovoljno dobro da zaključujete neke stvari, ali evo neko zna moju nacionalnost, neka on nastavi da vas informiše o svemu drugom za mene.. 😉
Ne razumem šta hoćeš da kažeš, mene niko nije ništa informisao, sve što sam ja napisao došlo je iz moje glave. 🙃

To što ti politizuješ nacionalnu zastavu i izvlačiš teorije zavere iz toga je druga stvar.

Imam traume od ovih rasprava, bukvalno ne čitam temu samo prelećem stranice..

Nikad cula.

Za mene je ovo prava mapa. Na racunaru imam ovu mapu sredjenu sa UK kao celom drzavom, ali posto zeza internet na tom racunaru, pa ne mogu da postavim...

A i ovi iz Uefe nisu bili svesni da primanjem tzv. Kosova otvaraju Pandorinu kutiju. Prvo sto ne smeju da igraju sa nasima, nego ne smeju da igraju ni sa :ba: zbog Republike Srpske, onda ne smeju ni sa :ru: zbog strogog stava protiv nezavisnosti. :ua: je cak igrala protiv njih na neutralnom terenu jer ih ni oni (bar jos uvek) ne priznaju. Zatim :es: su cak na semaforu malim slovima napisali kosovo i vode je kao pokrajinu. Pa onda sad :ro: navijaci zvizdali njima i dali podrsku Srbiji...

Sve u svemu to tzv. Kosovo je zaista crna rupa.
priča o Kokosovu je stara već 7 godina otkad su ušli u UEFAu tkd očito da mnogima nije problem

Naša tzv patriotska vlast vodi pregovore u Briselu o statusu svoje pokrajine, nema o čemu dalje da pričamo. To je istorijski presedan.

Vidimo kako je Španija 2017. vodila "pregovore" sa katalonskim separatistima ili kako su Britanske vlasti vodile "pregovore" sa Škotima za referendum o nezavisnosti, koji im naravno ne daju.

Jednostavno mi nismo država nego zajebancija, što je jedna velika šteta za naš narod koji se istorijski puno propatio i u Srbiji i u njenoj okolini u borbi za slobodu i koji ima štošta da ponudi svetu.

Kokosovo je samo primer cele te zajebancije, maltene su sve dobili na tacni da im je još samo mesto u UN ostalo i to ne na bojnom polju već za zelenim stolom.

Ne razumem šta hoćeš da kažeš, mene niko nije ništa informisao, sve što sam ja napisao došlo je iz moje glave. 🙃

To što ti politizuješ nacionalnu zastavu i izvlačiš teorije zavere iz toga je druga stvar.
Nažalost ja je ne politizujem, da je ja politizujem bilo bi u pozitivne svrhe, a oni koji to rade, pa nisam baš najsigurniji, ali kašće nam se samo.. 😉

Joj što se nerviram, nisam sačuvao snimak Potere kad sam ja bio i sad više nema na YT, hteo sam lignjoslavu da pokažem tu epizodu, ali nema je više.. 😭

priča o Kokosovu je stara već 7 godina otkad su ušli u UEFAu tkd očito da mnogima nije problem

Naša tzv patriotska vlast vodi pregovore u Briselu o statusu svoje pokrajine, nema o čemu dalje da pričamo. To je istorijski presedan.

Vidimo kako je Španija 2017. vodila "pregovore" sa katalonskim separatistima ili kako su Britanske vlasti vodile "pregovore" sa Škotima za referendum o nezavisnosti, koji im naravno ne daju.

Jednostavno mi nismo država nego zajebancija, što je jedna velika šteta za naš narod koji se istorijski puno propatio i u Srbiji i u njenoj okolini u borbi za slobodu i koji ima štošta da ponudi svetu.

Kokosovo je samo primer cele te zajebancije, maltene su sve dobili na tacni da im je još samo mesto u UN ostalo i to ne na bojnom polju već za zelenim stolom.
Video sam plakate gde optuzuju Kostunicu da je oslobodio Aljbina Kurtija iz zatvora.

Realno mi i jesmo za zajebanciju cim smo dozvolili da nas bukvalno svako zeza ko stigne. Pocevsi od parizerka Vucka koji je sam po sebi klovn tezak. Veci klovn cak i od ZeLJeNJskog. Cim je rekao kako ga "ne interesuje mesto predsednika i da nece da se kandiduje" a onda pogazio to sto je rekao, video sam da je teska lazovcina. Lagao je i ranije, ali sa tom izjavom se deklarisao kao neko kome nikako ne treba verovati.

U Zvezdama Granda je upravo izdominirao učesnik Beovizije 2020, Lazar Živanović. Žiri ostao bez teksta.

U Zvezdama Granda je upravo izdominirao učesnik Beovizije 2020, Lazar Živanović. Žiri ostao bez teksta.

Morao sam da se podsetim, potpuno sam zaboravio ko je to..
Ovde na Beoviziji je bilo daleko od impresivnog, što se pevanja tiče..

Nisam bio siguran je li on, ali kad si ovo postavio, jeste. Malopre je odlično otpevao, stajling top!

Ne znam, sve su nešto promenili, Saša Popović im meri 30 sekundi dok komentarišu... Bolje bilo pre...

Reče da mu je Teodora Toković, pobednica "Zvezda Granda" prema odluci stručnog žirija u sezoni 2017/18, rođena sestra. Muzička porodica :)

Ja sam se setio sada kad sam ga video, da su mi iz Nemačke i Švedske neki fanovi koji prate nacionalna finala, tada pisali "Uuuu kakav frajer je ovaj".. 🤭😁😅

@Miloš pa je l' on? Rekao bih da jeste, čudi me da Saša ne pomene Beoviziju... on to sve ima u glavi. Možda ovaj nije hteo da spomene jer nije prošao u finale.

Pa jeste, poklapaju se i godine, pisalo je da ima 28, a Lazar sa Beovizije je rođen 18.01.1995. Evo vidim da je i na Instagramu okačio da se sprema za Grand, tako da potvrđeno.

Lazar sa sestrom Teodorom na Beoviziji 2020.

Sf93twE.jpg

Last edited:
Vendi od 10:00 na informeru, hvali Ludu Karlu (iako je kaže ateista 🤭), Vučića (koji se nije zaglavio na Zapadu 🤭), kritikuje opozicuju i glumce (oni su Titoisti koji hoće da se vrate na vlast 🤭 i PARAZITI, pita se šta znači to GLUMAC 🤭), urniše Tita, uzdiže Dražu... Kaže Vendi jedino Karla se pošteno izjasnila "za koji tim navija i skida joj kapu, a da je Vučić svima koji se ne izjašnjavaju da su za SNS, u šta bi im radila".. 🤭 Čak je i Lukasa "oprala", veli iskren je, a ima ime i prezime, ima ličnost.. 🤭

Last edited:
Ma i meni je vise muka od Kurtija i njegovog terora. On i Vucko su razlog zasto ne gledam vesti.

Back