Offtopic

Pa pod- tema Televizija. To sam hteo da napišem ,mozak mi ne radi. Odoh da se prevrnem 🥱

• Love
Reactions: Mrm
@libertà
Pa izvinjavam se, ali ja sam tražio temu u grupi "Muzička takmičenja i šou programi" jer jedino mi je bilo logično da se tamo nalazi. :D
Ali dobro, hvala, za u buduće da znam da tamo napišem ako budem imao neki komentar. :)

Ok, razumem američku paranoju oko Kine i da ne žele špijunski Huawei na svojoj teritoriji. Ali zašto im onda Kinezi i dalje sklapaju iPhone? 🤡

Zanimljivo da je EU privremeno dobila kičmu i naterala Epl da uvede USB-C punjač.

Ukrajinci su odavno izgubili razum, sve besmislenije poteze povlače. Među njima je i isticanje ukrajinskog 98-godišnjeg naciste, kome je kanadski parlament aplaudirao ne znajući za to, ali ukrajinski cilj je bio da ga predstave kao borca za ukrajinsku nezavisnost od Rusije, ne mareći što je bio deo najgoreg šljama u novijoj istoriji.
➡️ https://www.rts.rs/lat/vesti/svet/5...e-skandal-ovacije-nacista-ukrajina-hunka.html

Bolesnici. Sve vise mi se gade. I Zeljenjski sa njegovom zelenom trenerkom ili majicom sta god odakle i znoj osecam, pa onda Zincenko "borac za ljudska prava" a ususkao se u Londonu, onda balticke zemlje koje im se ulizuju i nemaju svoj stav...

Uopste mi se ne dopada situacija na Kosmetu, ne bi me zacudilo da se dogodi i neki lokalni sukob. Kako vreme prolazi tako su sanse za sukob vece, nazaduje se u diplomatiji i nema politicke volje.
Srbija kao da prizeljkuje nekakav sukob kojim bi ozbiljno destabilizovala sever i tako produzi status quo pokrajine u nedogled. Kosovo to isto prizeljkuje da bi zatrazilo medjunarodnu pomoc i podrsku. Ne zna se ko je gori od Kurtija i Vucka i ne mislim da se dogovaraju iza ledja ili da saradjuju, ovo su sve potezi usijanih glava i bezbednosna situacija je izuzetno kriticna, vec vidimo varnice netrpeljivosti...

Last edited:
Back