Offtopic

Onaj Prija i Brena momenat je bas iconic bio.

A i nekako simbolicki. Brena joj predala krunu da tako kazemo. Prija je sad najveca "jugoslovenska" zvezda

Opet omikron u svom stilu :ROFLMAO: Što i Ceca reče, što bi iko ikog nasleđivao, posebno dok su i oni živi. Najveće zvezde su Brena i Čola i to je tako. Prija je zvezda u usponu, i ako bude nastavila tako, biće to jedna lepa karijera.

Mislila sam da preskočim ovu temu, ali kad me se Libi tako lepo setio, hajde da odgovorim.

1. Koja je vaša tzv. guilty pleasure hrana, ultra nezdrava a obožavate?
Koka-kola, ponekad.

2. Omiljena hrana iz detinjstva?
Meso, spanać i šargarepa u svim varijantama. Voće, najviše maline i višnje. Volim šnenokle, ali ih već dugo nisam jela. Podsetiću mamu da ih napravi.

3. Čudne kombinacije hrane koje volite?
U Rimu sam probala šunku sa dinjom, divno je. U Parizu uživala u gulašu sa crnom čokoladom i vinom. Sos od višanja uz pečeno meso, prava poslastica.
Uvek volim da probam nešto novo. Zadnje što sam probala je indijska i peruanska hrana, svidelo mi se. Preferiram francusku i italijansku kuhinju, jednostavna jela gde osetiš teksturu, miris i ukus sastojaka.

4. Neka vrsta hrane koju ne volite ali većina voli?
Riba.

5. Omiljena hrana za sva vremena, ono daj mi pa nek' crknem bilo kada , bilo gde?
Nemam. Nisam hedonista što se tiče hrane, zadovoljava mi primarnu funkciju da nisam gladna, jer mi se sve lepi. Hedonizam pronalazim u drugim segmentima života.

6. Šta najbolje umete da spremate?
Umem da spremam, ali samo za nekoga ko želi da jede. Sama zbog sebe ne spremam, sem ako mi se baš nešto jede u tom trenutku.

Omlet sa jabukama zvuči kao nešto što bih probao 😍
Pravila sam palačinke sa jabukama, jako su ukusne.

Kakav uspon - 3 arene. To nije upon nego sam vrh estrade.
Pa uspon na duže staze, gradi karijeru, još je mlada. Ne možeš reći da je veća zvezda od Zdravka Čolića. Naravno da je odlično dokle je stigla, samo ne možemo reći da je najbolja svih vremena itd, pored ostalih živih velikih zvezda. Evo i Dino Merlin će u novembru imati 4 koncerta, pa čak i ako gledaš tu aktuelnost i porediš potpuno isti prostor, opet ne možeš reći da je ona najveća jugoslovenska zvezda. Inače ne osporavam njen kvalitet, dosta je dobra, samo kažem da je bez veze davati takve titule u ovom trenutku.​

1. Koja je vaša tzv. guilty pleasure hrana, ultra nezdrava a obožavate?

Bolonjeze ali u većim količinama 😂
2. Omiljena hrana iz detinjstva?

Pica

3. Čudne kombinacije hrane koje volite?

Švedski sto me radi na čudne kombinacije. Imao sam na istom tanjiru oslića u marinadi i svinjsku kolenica 😂

4. Neka vrsta hrane koju ne volite ali većina voli?
Volim povrće a nemam neke fanove istog u okruženju

5. Omiljena hrana za sva vremena, ono daj mi pa nek' crknem bilo kada , bilo gde?

Bolonjeze 😂

6. Šta najbolje umete da spremate?

Bolonjeze 😂

Niko ništa:

Choda:

full house eating GIF

• Haha
Reactions: Mrm
Pa uspon na duže staze, gradi karijeru, još je mlada. Ne možeš reći da je veća zvezda od Zdravka Čolića. Naravno da je odlično dokle je stigla, samo ne možemo reći da je najbolja svih vremena itd, pored ostalih živih velikih zvezda. Evo i Dino Merlin će u novembru imati 4 koncerta, pa čak i ako gledaš tu aktuelnost i porediš potpuno isti prostor, opet ne možeš reći da je ona najveća jugoslovenska zvezda. Inače ne osporavam njen kvalitet, dosta je dobra, samo kažem da je bez veze davati takve titule u ovom trenutku.​
Pa Prija ti je sada kao Novak 2011. Nisam mislio da je sada GOAT, nije veca od Colica ili Merlina ali moglo bi se pricati da li je uspesnija nego oni sa 27 godina.

Trenutno je najjaca zenska pevacica ovde. Ovakvu turneju je pitanje moze li i Brena sada da iznese. Ona je imala "samo" dve arene

Pa Prija ti je sada kao Novak 2011. Nisam mislio da je sada GOAT, nije veca od Colica ili Merlina ali moglo bi se pricati da li je uspesnija nego oni sa 27 godina.

Trenutno je najjaca zenska pevacica ovde. Ovakvu turneju je pitanje moze li i Brena sada da iznese. Ona je imala "samo" dve arene

Ok, ali ne porede se stvari u muzici kao u tenisu. Teniska karijera se završi u prvoj polovini veka, a najčešće pre 40. godine, dok muzička često traje daleko duže, pa u nekim slučajevima i do smrti, a i nakon toga se legende ne zaboravljaju, samo u nekom drugom kontekstu. Nisu zaboravili Tomu, Silvanu, pa neće ni druge, bar ne u narednih par decenija.

Naravno sad je to pitanje kontinuiteta. Da udje u tu ligu legendi.

Bio je momenat i kad je Indira bila najjaca. Maya Berovic je isto bljesnula na momenat.

Videcemo kako će Priji proci cetvrti album ali mislim da joj je sledeci koncert na Marakani verovatno

Je l' moguće da je Majino prošlo? A toliko dugo na sceni.

Back