Offtopic

E moze i tekila ona me uvek probudi. U prvih 5 minuta me otrezni, onda me dokrajci lol

Ko veruje da Šizoje stvarno misli da radi bilo šta sa Kosovom, a ne da je dogovoreno da se preda onda nzm šta bih vam rekao

Bukvalno kuva žabu da ubije ljude u pojam kako bi potpuna predaja ispala najmanje loše rešenje

Kuva žabu, a ljudi gube živote. Uopšte mi ne deluje kao jedna od njegovih igara.

Kuva žabu, a ljudi gube živote. Uopšte mi ne deluje kao jedna od njegovih igara.
pa nije on bogotac da baš može sve tokove da kontroliše

uglavnom je cilj da se dovede do ivice ključanja, ali da je ne pređe. Sad se desila incidenta situacija i ivica je pređena, što svakako ne idem nikome u korist, a pogotovu ne njemu

po čemu ti ispaštaš? Ispaštaju Srbi na Kosovu
Pa sto smo mi celokupno ispastali 1999? Zbog tiranina i diktatora kojeg Vucko sledi samo tako.

Pa dal bi ti bilo normalno da ti gledas svoja posla i odjednom se pojavi Vucko i natera te da ides da ratujes?

Pa upravo, tako da stay tuned lol
ništa od toga

Expo 2027, moraćemo da ih ugostimo. Do tada će se promuvati neko priznanje, Vučić će da ode na neke Bahame, a na svoje mesto će staviti Brnabu ili tako nekoga da izvršava naloge.

Mnogo se plasim. Znaci uzasno se plasim, ima mnogo sto sta sto nisam doziveo niti proziveo, a jos mi se zivi, necu bre da ginem za budale!

Ama ne mislim da ćemo bukvalno okupirati Kosovo, ali nešto će se desiti jer će do eskalacije doći

Back