Offtopic

A koji je vas izbor alkohola?

Ja u zadnje vreme uglavnom pijem štok, mada volim i vino (belo ili roze), rakiju, dzin (bez ili sa tonikom). Pivo izbegavam ali ako je prevruce onda se osecam da nemam puno opcija jer mi se ne daje celo bogatstvo za koktele.

A najvise ne volim votku i uzo. Votka mi je postala odvratna nakon sto sam jednom preterao lol
Uh, iskreno ne volim više alkohol uopšte 🤢 Voleo sam da pijem kad sam imao 18-22, ali poslednje 3 godine mi uopšte ne prija i pijem možda jednom godišnje i to neki koktelčić. Mislim da sam toliko puta povraćao od alkohola (jer nisam imao meru sa istim) da mi se poslednji put prosto zgadio za stalno. Generalno nemam naviku da pijem tečnosti sa ukusom, tako da ne pijem ni sokove/ kafu/ čaj/ mleko/ jogurt, pa samim tim nije nikakvo iznenađenje što ne pijem ni alkohol. Pijem isključivo vodu i ponekad koka kolu zero 😂 Zlatno pravilo dobre linije je nikad ne piti kalorije!

Alkohol ❌
Droga ❌
Trava i pečurke ✅

🤭

Odmah sam rekao da mi ovo ne deluje kao obično igranje loptom Šizoja i one aljbanske karikature. A sad saznajemo da su nam predsednik i ministar odbrane prisustvovali obuci terorista na imanju teroriste. I da su snimci kod Kosovara.

Ko veruje da Šizoje stvarno misli da radi bilo šta sa Kosovom, a ne da je dogovoreno da se preda onda nzm šta bih vam rekao

Bukvalno kuva žabu da ubije ljude u pojam kako bi potpuna predaja ispala najmanje loše rešenje
Složio bih se ovde definitivno. Sve ovo je režija i jedna predstava za javnost kojom se po ko zna koji put skreće pažnja sa mnogih drugih problema i pitanja koja se tiču života građana generalno-inflacija, nezaposlenost, poskupljenja, loš životni standard itd. Šizoje je apsolvirao manipulaciju, tako da ono... opušteno.

Ne znam što bi organizovao predstavu gde ljudi bukvalno izgube život, a on biva pronađen na obuci terorista.

Ne znam što bi organizovao predstavu gde ljudi bukvalno izgube život, a on biva pronađen na obuci terorista.
Dve varijante

1. Plan je bilo da se ponovo organizuju barikade, malo se potpali vatra, KFOR kao nešto reaguje, mi se kao ne damo i na kraju ništa, dodatno kuvanje žabe. Ovih 30torica su trebali da budu verovatno organizatori svega toga.

2. Namerno je ciljano da izgleda kao teroristički napad kako bi nam otežalo poziciju, pa nakon toga i uzročno-posledično dalo Šizoju još argumenata zašto na svet mrzi nakon što prizna Kosovo (što realno očekujem u narednih godinu dana). To što su poginuli ga boli k, kao da je on filantrop 😂

Kosovska strana kaže da je to neuspeli pokušaj aneksije severa Kosova. 🤭

Vrlo moguće da će da se namire tako da sever ide u Srbiju u zamenu za priznanje. To svakako izgleda kao najlogičnije rešenja.

Mada kako je Šizoje zagrizao izgleda da je moguće da je nalog da ne bude ni toga. Svakako da pijunima nije u interesu pragmatično rešenje :D

Zato što je bolesnik i psihopata i zato što mu nisu sveti ni ljudski životi koji bi trebalo da budu nešto najvrednije.
Ovo.

Neka idu oni pa neka se medjusobno biju.

Jos jedan dokaz da su politicari najvece zlo sto postoji ikad.

Ja prosto ne mogu da zamislim da bi neko povukao neki napad ili ulaz vojske na Kosmet kad zna da je okružen NATO paktom i sjebali bi cijelu Srbiju za dan, otprilike. Osim ako nema nekoga jakog iza sebe ko to ne bi dozvolio, u šta sumnjam, ali da, generalno mislim da su sve igrarije koje nekad eto završe tragično, ali da to nikoga od njih ne dotiče. Klasika.

Kao ovo kod nas sa granicama i tenzijama između naroda koje vrte političari 3 strane za koje cijela zemlja priča da se međusobno druže 🤡

Ne znam koje su šanse za tu podjelu teritorije jer nijedna strana neće da se odriče bilo čega, ali neko će konačno rješenje morati da se desi uskoro, čini mi se.

Back