ostaje da vidimojer će do eskalacije doći
nezahvalno je reći da je samo zbog njega, ali svakako da je on ogromnim delom pridoneo tomePa sto smo mi celokupno ispastali 1999? Zbog tiranina i diktatora kojeg Vucko sledi samo tako.
Uh, iskreno ne volim više alkohol uopšteA koji je vas izbor alkohola?
Ja u zadnje vreme uglavnom pijem štok, mada volim i vino (belo ili roze), rakiju, dzin (bez ili sa tonikom). Pivo izbegavam ali ako je prevruce onda se osecam da nemam puno opcija jer mi se ne daje celo bogatstvo za koktele.
A najvise ne volim votku i uzo. Votka mi je postala odvratna nakon sto sam jednom preterao lol
Bolje bi bilo da smo ostali na grickalicama i cokoladicama.@Lignjoslav
Dobro. Diši.
Kamo lepe srece. Proglasio bih sebe za "disabled". Kad je Homer Simpson mogao, vala mogu i ja. Da se ugojim kao stoka i da doktori ne odobre odlazak na ratiste.Lignjo čak i da zaratujemo tebe svakako neće regrutovati![]()
ne moraš sebe, ima ko će za tebeProglasio bih sebe za "disabled".
Složio bih se ovde definitivno. Sve ovo je režija i jedna predstava za javnost kojom se po ko zna koji put skreće pažnja sa mnogih drugih problema i pitanja koja se tiču života građana generalno-inflacija, nezaposlenost, poskupljenja, loš životni standard itd. Šizoje je apsolvirao manipulaciju, tako da ono... opušteno.Ko veruje da Šizoje stvarno misli da radi bilo šta sa Kosovom, a ne da je dogovoreno da se preda onda nzm šta bih vam rekao
Bukvalno kuva žabu da ubije ljude u pojam kako bi potpuna predaja ispala najmanje loše rešenje
Bolje Kylie Minogue - Breathe.Alexa play Vladana - Breathe
Dve varijanteNe znam što bi organizovao predstavu gde ljudi bukvalno izgube život, a on biva pronađen na obuci terorista.
Ovo.Zato što je bolesnik i psihopata i zato što mu nisu sveti ni ljudski životi koji bi trebalo da budu nešto najvrednije.