Offtopic

A i ionako će je spasiti kad otključa ponovo. Samo smo hteli da budemo pakosni, da ne uživa baš toliko u spašavanju Samante!

• Haha
Reactions: Mrm
Vendi "Moja najbolja drugarica, inače isto tako velika vernica - Branka Black Rouz" :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Da li vas crveno-crna boja asocira na Ukrajinu?
Igrali su odbojku sa Italijom, i dres im je bio u tim bojama ( znam da kao ne mora da ima veze sa zastavom, ali opet Italijani su bili u belim, oni su mogli bilo koju kombinaciju sa glavnom žuto/plavom bojom). I malopre na yt vidim da se u komentarima spominje "Bandera colors"
Screenshot_20231004-011638_Gallery.webpScreenshot_20231004-012710_Chrome.webp
i2qfggsmav441-jpg.10591

Iskadrirani snimci. Izvanjavam se ako je neko kačio, ali mislim da nije, baš sam ovih dana sveprisutan na Forumu. Zaplakao sam... :cry: THe Star is Born!

Vratio mi se Deezer ahhh!!! Pomislio sam da su sve te plejliste zauvek nestale.
Sad ne znam šta da radim sa Spotify jer sam ga uzeo u naletu panike da ću ostati bez muzike. 😂

Kako mladi u Srbiji žive danas, saznaćemo iz potpuno dva različita ugla.
Luka Crepuljarević, 20-godišnjak koji živi u selu Semegnjevo kod Zlatibora, koji čuva krave, ovce i svinje, i Filip Marinković Filari, zvezda Tik Toka, pevač i šminker 😯

Luki dan počinje HRANJENJEM STOKE, Filipu ŠMINKANJEM za TikTok

20 godina? Ijeee, živim u blagostanju večne mladosti.

festival malograđanstine

Koliko se ja grozim te malograđanštine. Ok, svako ima pravo da određeni žanr ne voli, ali ne možeš zbog toga da nipoštavaš nečiji uspeh. Pritom to što izvodi folk ili pop-folk ne znači da je to automatski nekvalitetno, ali se to konstantno potencira... Može i rok muzika da bude nekvalitetna, ali to se ne govori.

Da se nadovežem na prethodni post... Novu.rs stvarno ne mogu. Ali nmg ni ovaj kvazi elitizam... :sick:

Ali ovo za JK na kraju... 😁

Last edited:
Back