Offtopic

Kafa i hrana im je stvarno top.. 👌🤩
Imaju i organske proizvide da se kupe, extra! :)

Zbog Flo sam išao u Budimpeštu, pitam se šta fali našem dvorištu ima ko da poseti. 😔
Jao tek sad vidim sa je Florence bila u Hrvatskoj... Kad ce kod nas na Exit bre, bolje nju da zovu, nego da il ponavljaju iste izvodjace il da zovu neke malogradjane koji nisu ni za Sezam produkciju...

Nasoj zemlji fali to sto mnogi inostrani izvodjaci ispuse u areni jer nema promocije. Evo Anastacia 2015. bila u BG a ja za to saznao nek nekoliko godina kasnije. Niti jedna reklama nije bila za njen koncert, ali bukvalno; jedva 1500 ljudi se skupilo u areni. Da ne pricam kasnije Nick Cave, Bryan Adams isto prosli skroz mizerno, pa onda Lara Fabian otkazala...

Sto je Petar rekao, nasi gradjani su skroz izolovani od inostrane muzike i zato slusaju samo Darku Bubamarku i Maju Berovic i zato one pevaju pred punom arenom, dok bi inostrani izvodjac ispusio. Mada, dok su u maltene isto vreme Rihanna, Shakira, Jlo i Beyonce pevale u punoj areni, sa druge strane Tokio Hotel pevali pred gotovo praznom arenom. Da ne pominjem Madonu i Robija Vilijamsa na Uscu.

Evo jedan zanimljiv clanak na ovu temu:

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...sto-Srbiju-danas-zaobilaze-muzicke-zvezde.htm

Tražim baš sada neke mačke za avatar i naiđem na jednu fotku, kao da su slikali mog mačora kojeg sam imao punih 10 godina, nažalost gamad ga je otrovala, živeo je sa nama u kući. Kao moj Beban :love: U inat mrziteljima mačkara i mačkarki hahaah

Attachments

• giovanna-gomes-0cyXsESU9yw-unsplash.webp
    giovanna-gomes-0cyXsESU9yw-unsplash.webp
    154.8 KB · Views: 12
Prati li netko događanja na Bliskom istoku trenutno? Kakav kaos, iako je bilo samo pitanje vremena 😓
Koliko će još ratova buknuti ove godine jbt
Svedocimo Izraelskom 9/11. Izraelci sada zele da potpuno uniste Hamas, a ne znam kako bi ce to uspeti osim da sravne Gazu sa zemljom. Stradalo je oko 600 Izraelaca i bojim se da vise nece imati milosti.

Uzasni prizori iz Izraela, na internetu kruzi snimak kako se ljudi zabavljaju na festivalu a iza njih krecu rakete po nebu i Hamas ih je ubrzo sve opkolio i zarobio dosta ljudi.
Ocigledan je veliki revolt i gnev Palestinaca prema svemu sto je izraelsko pa to iskazuju nad potpuno neduznim civilima, a s druge strane i Izraelci prelaze crvenu liniju zidanjem novih naselja za doseljenike u okupiranim teritorijama. Sve je to toliko komplikovano i ne znam ko koga ovde ustvari napada. Narocito kada Hamas ima logisticku podrsku Irana i pojedinih arapskih zemalja a Izrael od SAD-a.

Amerika salje borbene avione i americku mornaricu kao da Izrael nije jedna od najmocnijih vojnih sila na svetu.

Onaj njihov pvo sistem Iron Dome ili kako vec je zaista fascinantan, presretnu i po hiljadu raketa na nebu a sa zemlje izgleda kao neki vatromet. Mada im ni to u samom pocetku napada nije pomoglo jer se sve odigralo izuzetno brzo.
Neki smatraju da je to veliki propust izraelske obavestajne sluzbe, mozda i namerni propust da im posluzi kao argument za invaziju Gaze.

Danas sam vidio jednu morbidnost.Na mjestu gdje se stavljaju smrtovnice neko stavio plakat za koncert Sergeja Ćetkovića i sad preko tog plakata naljepljene 2 smrtovnice.

Iron dome ima efikasnost 90% posto. Ako je ispaljeno 3000 raketa znaci da su bar oko 300 pale i to na naseljena podrucija jer iron dome stiti samo naseljena mesta. 300 raketa da padnu na ljude je katastrofa. Ovo nije rat dve drzave vec jedne jako mocne drzave sa teroristickom organizacijom koja je infiltrirana medju civile i kojoj je u interesu da spase samo svoje dupe. U Gazi zivi 2 miliona stanovnika.

Ma ajmo svi vojni konflikti odjednom i Treći svetski rat i sve.

dara-bubamara-turbofolk.gif

Pa na to sam i mislio, nece nam sigurno Vucic i Vucevic vratiti Kosovo lol Oluja 2

Back