Pa meni deluje upravo suprotno. Da javnost sprema za rat na Kosovu. Tj na severu.Šizoje samo sprema teren za priznanje Kosova
Jer da se sprema priznanje potpuno bi drugaciji narativ u rezimskim medijima bio oko Albanaca i Kosova.
Pa meni deluje upravo suprotno. Da javnost sprema za rat na Kosovu. Tj na severu.Šizoje samo sprema teren za priznanje Kosova
Tajlanda apsolutno. Tajvana očekivanoVracanje Tajlanda sa ovom kineskom vlasti bi bilo genocidno.
Pa nece se dirati granice Hrvatske.Jeste prvo zato sto je Hrvatska u EU i NATO-u. Tu se granice ne diraju.
I ko će ratovati na severu? Petar i omikron?
Pa nece oni smeti ni da lobiraju previse za drugu hrvatsku drzavu. Dejtonski sporazum je sranje ali ne sme da se dira zbog Republike Srpske. Amerika rekla.Pa nece se dirati granice Hrvatske.
A ja pročitao da odustaje od pop muzike jer slabo na tezgi zarađuje od nje, kao ne traže joj takve pesme da pevaOpaa Edita izbacuje album na petak 13, baš se radujemi sviđa mi se ovaj isečak skroz.
View attachment 10696
Ne mora biti druga hrvatska drzava. Oni mogu da anektiraju te oblasti. Ili da se napravi treci entitet.Pa nece oni smeti ni da lobiraju previse za drugu hrvatsku drzavu. Dejtonski sporazum je sranje ali ne sme da se dira zbog Republike Srpske. Amerika rekla.
Zato sto Amerikanci nece muslimansku drzavu u Evropi.Jel se iko izjasnio zasto Repubika Srpska ne moze da se otcepi osim zbog Srebrenice i zato sto destabilizije region?