Offtopic

Šizoje samo sprema teren za priznanje Kosova
Pa meni deluje upravo suprotno. Da javnost sprema za rat na Kosovu. Tj na severu.

Jer da se sprema priznanje potpuno bi drugaciji narativ u rezimskim medijima bio oko Albanaca i Kosova.

Pa nece se dirati granice Hrvatske.
Pa nece oni smeti ni da lobiraju previse za drugu hrvatsku drzavu. Dejtonski sporazum je sranje ali ne sme da se dira zbog Republike Srpske. Amerika rekla.

Opaa Edita izbacuje album na petak 13, baš se radujem 😍 i sviđa mi se ovaj isečak skroz.
View attachment 10696
A ja pročitao da odustaje od pop muzike jer slabo na tezgi zarađuje od nje, kao ne traže joj takve pesme da peva 😂

Drago mi je da su fake news u pitanju, isečak za novu pesmu zvuči odlično, a ja još uvek čekam Sex i Grad, nadam se da će biti na albumu. Jedva čekanje 😍

Sta Aca Srbin planira ne znam ali ako neko misli da ovo kako rezimski mediji seju otrov priprema za priznanje Kosova onda ne znam sta bih rekao lol

Tacno da se nadamo da ce da napadne Kosovo i da ce NATO da nas okupira i njega uhapsi. Ima fiksaciju na ulazak u istoriju, eto mu sanse.

I mene motiv za tu ratno huskacku retoriku zanima. Jedino da se raspu resursi NATO-a. Drugi normalan povod ne vidim.

Pa nece oni smeti ni da lobiraju previse za drugu hrvatsku drzavu. Dejtonski sporazum je sranje ali ne sme da se dira zbog Republike Srpske. Amerika rekla.
Ne mora biti druga hrvatska drzava. Oni mogu da anektiraju te oblasti. Ili da se napravi treci entitet.

A BiH dugorocno nema budućnost. Ionako ce se ta drzava raspasti.

Jel se iko izjasnio zasto Repubika Srpska ne moze da se otcepi osim zbog Srebrenice i zato sto destabilizije region?

Dok mi ovde palamudimo, negde tamo se spašava! A ja kad ću???😭

Jel se iko izjasnio zasto Repubika Srpska ne moze da se otcepi osim zbog Srebrenice i zato sto destabilizije region?
Zato sto Amerikanci nece muslimansku drzavu u Evropi.

Mnogo ih nesto zabole za Srebrenicu. Izrael napravio 60 Srebrenica

Back