Luda Karla na aparatimaI ja volim njenu turbo folk eru iako mi je najdraža u fazonu SMR, taj vajb joj tako dobro stojiKaže da hoće da zadovolji sva čula publike pa izbacuje dva albuma samo je rekla da ima previše pesama i da je najviše stvarala u toku pandemije.
Problem je sto se taj narod ne plasi sile. Bez obzira sto bi to secenje bilo neuspesno oni bi to pokusali. Osnovni problem mira je pitanje poverenja, odnosno odbijanje Palestinaca da prihvate postojanje Izraela.View attachment 10723
Sa bezbednosne tacke gledista ostaviti opciju neprijateljskoj strani da ti tako lako presece teritoriju jeste prevelik rizik. Zasto HR stalno preti Srpskoj zauzimanjem Brcko Distrikta ako pocnu previse da talasaju.
Ti si na Kosovu?pa kao da već nismo rešeni lol
ovi gore bar imaju svoju vojsku i policijske službe koje mogu da ih čuvaju, mi dole imamo jedino obrazovanje i zdravstvo. Sve ostalo je predato za zelenim stolom.
on je najluđi, 4 različite straneJao Jemen je pakao..![]()
a na Kosovu funkcioniše MUP Srbije ili Vojska Srbije?Ti si na Kosovu?
Pa međunarodno priznat i polovično nije isto, pogotovo što Kosovo, ako ćemo realno, za svetsku politiku priznaju dosta bitne države, oni su već član mnogih organizacija, imaju svoje granice, svoju upravu, sistem, i mi na njih nemamo nikakvog uticaja, ne može da se poredi.pa i Kosovo i Metohija je deo Srbije ako pitaš Ujedinjene nacije i 100+ članica iste. Druga stvar je to što je defacto nezavisna (faktualno stanje na terenu).
Pa kazes "mi dole". Mislio sam da si ti juzno od Ibraa na Kosovu funkcioniše MUP Srbije ili Vojska Srbije?
pa da, potpuno ista situacija kao Karabag ako gledamo međunarodno pravo (dakle dejure, zakonski), ali terenski svakako nije isto i kontrolišu teritorije koje smatraju da formiraju njihovu državu najvećim delom (dakle defacto, terenski).Pa međunarodno priznat i polovično nije isto, pogotovo što Kosovo, ako ćemo realno, za svetsku politiku priznaju dosta bitne države, oni su već član mnogih organizacija, imaju svoje granice, svoju upravu, sistem, i mi na njih nemamo nikakvog uticaja, ne može da se poredi.
nećemo, ali ne treba ni da žurimo. Status quo nam odgovara, samo je problem što on trenutno ne postoji.Ja ovo ne pričam zato što smatram da je to tako dobro i da Kosovo treba da bude nezavisno, ne smatram, ali tako je kako je, mi tu "povoljnu" situaciju nećemo dočekati.
a jeste, pogrešno sam se izrazio. Izvini na pasivnoj agresiji xDPa kazes "mi dole". Mislio sam da si ti juzno od Ibra
pa nije naravno, to je više neka folhlorna organizacija koja ne bi imala nikakve ovlasti, čak ni skupštinu. Za one koji ne znaju tako nešto recimo postoji u srpskim delovima Hrvatske koji su integrisani u HR nakon Erdutskog sporazuma '97. i praktički nema nikakve ovlasti osim da organizuje kulturne manifestacije.A sta bi bilo kad bi se realizovala zajednica srpskih opstina? Jel bi to bio status quo?
ja ne mogu da očekujem od čoveka koji se sastaje sa Sorošem juniorom i kojem je Toni Bler vodio kampanju i koji je podržao Klintonovu na izborima 2016. da ide kontra američkih interesa, jednostavno tako nešto nije moguće.Jer da se sprema priznanje potpuno bi drugaciji narativ u rezimskim medijima bio oko Albanaca i Kosova.
Zato što misli da bi to moglo biti uvod u novu Republiku Srpsku na Kosovu... Plus koliko ja znam Srbija je tražila da ta Zajednica ima izvršna ovlašćenja i tvrdi da je Kosovo pristalo na to u Briselskom sporazumu...A sto se onda Kurti toliko protivi?
A sto se onda Kurti toliko protivi?
pa jesu pristali...Zato što misli da bi to moglo biti uvod u novu Republiku Srpsku na Kosovu... Plus koliko ja znam Srbija je tražila da ta Zajednica ima izvršna ovlašćenja i tvrdi da je Kosovo pristalo na to u Briselskom sporazumu...
to je njihov argumentNavodno nece cisto muslimansku drzavu u Evropi.
Da ti odgovorim na ovu.... Kucaj Foklandska ostrva na Guglu i pročitaj ovo...Jemen
Somalija
Libija
Etiopija do skora
Meksiko (Zapatiste)
u Južnoj Americi mislim da nema nijedna
aaa, zaboravih Folklandska...Da ti odgovorim na ovu.... Kucaj Foklandska ostrva na Guglu i pročitaj ovo...
https://sr.wikipedia.org/wiki/Велика_Колумбија