Stole
Ekspert
Socrealistička zgrada biologije, matematike, fizičke hemije, obične hemije... 4 u 1Još jedna stvar koja mi smeta kod tog celog projekta je što nisu bar deo tog prostora sačuvali da izgrade zgrade za nekoliko fakulteta, s obzirom da mnogi nemaju svoju zgradu ili dele zgradu sa još nekim. Ili neko pozorište ili operu... toliki prostor iskorišćen samo za stambeni kompleks.
U toj zgradi sam studirao, s tim da je Matf u to vreme imao i neke kabinete u Jagićevoj ulici (deo te starinske zgrade koristi i Geografski fakultet), a sada koriste i neku zgradu u Svetog Nikole na Zvezdari, tako da definitivno prostor na Studentskom trgu nije dovoljan. Biolozi su standardno i u većem problemu.Socrealistička zgrada biologije, matematike, fizičke hemije, obične hemije... 4 u 1
View attachment 13366
Možda smo se nekad sreli pošto sam ja išao u tu školu dok si ti studirao
MoćPošto su sada ovi videi najave predstavnika aktuelni napravio sam verziju Milice Pavlović kao predstavnika Srbije na Evroviziji
Moguće. Ja sam se tuda vrzmao u periodu 2014-2016.Možda smo se nekad sreli pošto sam ja išao u tu školu dok si ti studirao![]()