Offtopic

Meni kazes? Haha

Ne volim ja forumske igrice i ne učestvujem ako si meni rekao.
Jesam, poslao sam ti i pozivnicu za učestvovanje na 254. FSC-u, samo opaska da bi bilo zanimljivo da učestvuješ. Imaš zanimljive diskusije na forumu

Ok, ovo je TOP 10 novih domaćih pjesama koje bih izdvojio iz 2023. godine i koje su ostavile na mene najveći utisak, koje sam slušao ili za koje smatram da su vrijedne pomena, a pritom napominjem da nisam preslušao neke albume i pjesme, tako da je ovo bazirano na onom što znam:

10. Aleksandra Prijović - Devet života
9. Sara Jo - Zlo
8. Teya Dora - Džanum
7. Sanja Vučić - Zelenooka
6. Angellina - Svirači
5. Karleuša - Karlyb*tch
4. Devito, Teodora - Vodi me
3. Milica Pavlović - Lake note
2. Teodora - Polumesec
1. Breskvica, Henny - Sava i Dunav

PS: Aleksandru Prijović ne slušam, ali bilo mi je glupo da barem nešto od nje ne izdvojim, a za tu pjesmu sam čuo sa snimaka njenog koncerta u areni pa mi se dojmila. :)

Sava i Dunav sve kad se sagleda mislim da je bila najbolja pjesma ove godine, a vjerovatno će se mnogi i složiti. Mislim da je to čak i pjesma sa najviše pregleda na YT u 2023. od domaćih pjesama na ovim prostorima. Well-done. 👏🏻

Ok, ovo je TOP 10 novih domaćih pjesama koje bih izdvojio iz 2023. godine i koje su ostavile na mene najveći utisak, koje sam slušao ili za koje smatram da su vrijedne pomena, a pritom napominjem da nisam preslušao neke albume i pjesme, tako da je ovo bazirano na onom što znam:

9. Sara Jo - Zlo
8. Teya Dora - Džanum
6. Angellina - Svirači
5. Karleuša - Karlyb*tch
2. Teodora - Polumesec
1. Breskvica, Henny - Sava i Dunav

PS: Aleksandru Prijović ne slušam, ali bilo mi je glupo da barem nešto od nje ne izdvojim, a za tu pjesmu sam čuo sa snimaka njenog koncerta u areni pa mi se dojmila. :)

Sava i Dunav sve kad se sagleda mislim da je bila najbolja pjesma ove godine, a vjerovatno će se mnogi i složiti. Mislim da je to čak i pjesma sa najviše pregleda na YT u 2023. od domaćih pjesama na ovim prostorima. Well-done. 👏🏻
2022.god

Screenshot_20231230_235640_YouTube.webp

Ja ne znam zašto sam ja iz nekog razloga mislio da je Sava i Dunav pjesma objavljena u aprilu

9. Sara Jo - Zlo
8. Teya Dora - Džanum
6. Angellina - Svirači
5. Karleuša - Karlyb*tch
2. Teodora - Polumesec
1. Breskvica, Henny - Ko to tamo

Dvoumio sam se između te dvije pjesme svakako, a nisam htio obje pjesme staviti na listu jer sam htio neke druge pjesme istaknuti. 😁

Ljudi, hoće neko u Osijek na Priju?? To je praznik u Srbiji, neradni dan 15.02.! 🙌 Posle koncerta ostanemo jednu noć, 16.02. isto neradan, malo procunjamo Osijekom, ja nisam bio.. ❤️

Meni je iskreno ovu godinu u domaćoj muzici obeležila Senidah. Album Za Tebe mi je najslušaniji ove godine a zbog njega mi je i Senidah postala najslušaniji izvođač od kako pratim statistiku na last.fm od 2013.

@Mrm Evo ti Tićonija u Vrnjačkoj banji, a danas sa Leontinom stiže i u Zimsku bajku.

FB_IMG_1704007018641.jpg

Last edited:
  • Love
Reactions: Mrm
Back