Offtopic

I kao kad skine ta sranja to je neki veliki momenat gde se svi useru. Ajde bre.

Inače, hit mi je kad se posle ESC prijave na talent show, kao Ann Sophie, Aliona Moon itd.

U prošlih nedelju dana stiglo mi je 2 poruke "da mi paket ne može biti isporučen jer nisam uneo broj kućne adrese" sa linkom gde traže moje podatke, jedan broj iz Indije, drugi iz Nigerije, a ja naručio ništa nisam 😂

Čujem da je i drugima stizalo isto, neki koji su stvarno očekivali paket su naseli, pazite se ljudi.

Robert Nemeček preminuo je u 75. godini. :( Vest o smrti je potvrdio njegov dugogodišnji prijatelj Dimitrije Vojnov.

Robert Nemeček rođen je 1949. godine u Beogradu. Bio je urednik filmskog programa TV Politike, B92, Pinka i RTS-a. U mladosti, osnivač i basista grupe "Pop mašina". Bio je ne samo rodonačelnik progresivnog roka u ondašnjoj Jugoslaviji nego i veliki inovator u filmskoj i TV industriji.

U prošlih nedelju dana stiglo mi je 2 poruke "da mi paket ne može biti isporučen jer nisam uneo broj kućne adrese" sa linkom gde traže moje podatke, jedan broj iz Indije, drugi iz Nigerije, a ja naručio ništa nisam 😂

Čujem da je i drugima stizalo isto, neki koji su stvarno očekivali paket su naseli, pazite se ljudi.
Ovo je ozbiljna prevara, hakuju ljudima podatke i prazne bankovne račune. Skoro sam čuo to u vestima i bukvalno dan posle je i meni stiglo. Bolest.

E meni danas banka poslala obaveštenje da se dešavaju prevare.
Mene pre nove godine zvao neki broj iz Australije jedno 15 puta nisam hteo da se javim nemam nikog odande.

I ponovo zabrana pisanja na temi za PZE, samo zbog onog što sam napisao. Ali nema veze, šta sve drugi pišu ja sam još i dobar 👍

Ja sam mislio da je tema zaključana zbog kolektivne histerije i ludila koje treba sanirati nekako.

ta je najbolja da!!!!

nadam se da će Konstrakta napraviti brend pasti za zube KonPASTA. Ima mi smisla to ovako uz njen senzibilitet kao ŠČ pivo za Let 3

Back