Offtopic

Nisam pravio, uzeh u food truck-u pored zgrade što se skoro otvorio. Inače u Češkoj mnogo Vijetnamaca ima, još više restorana vijetnamskih rekao bih :D bio sam skeptičan da probam, ali sam se zaljubio u njihovu kuhinju. Pho Bo, Bun Bo Nam Bo, ovo karamelizovani 'carsko' meso (pork belly zapravo), ma fantazija sa ukusima. Inače ne podnosim azijsku hranu, ali Vijetnamci su ga uboli za moj ukus :D

Nisam pravio, uzeh u food truck-u pored zgrade što se skoro otvorio. Inače u Češkoj mnogo Vijetnamaca ima, još više restorana vijetnamskih rekao bih :D bio sam skeptičan da probam, ali sam se zaljubio u njihovu kuhinju. Pho Bo, Bun Bo Nam Bo, ovo karamelizovani 'carsko' meso (pork belly zapravo), ma fantazija sa ukusima. Inače ne podnosim azijsku hranu, ali Vijetnamci su ga uboli za moj ukus :D
Ja volim da probam svasta novo, a ovo jos nisam.

Florijan Vider radio scenu, mada koliko vidim lik je uradio ceo stadion.
Svaka čast čoveku na svemu ikada i umeću al' pobogu za ima Boga ispada li da u Evropi jedino on zna da dizajnira i osmisli bine sa pratećim stvarima????
Dosadna mi je ta priča, Majo.. (ne odnosi se na tebe, naravno: nego prosto znam da ima više evropskih imena koji znaju bruka scenu da naprave)

Pa on je Nemac, a Minhen je u Nemačkoj. :D Ne znam da l' joj pravio za ostale zemlje jer se pohvalio samo za Minhen.

Ako je pravio za celu evropsku turneju znači da je baš veliko ime u Evropi.

Back