Offtopic

1. Ja volim susam, kukuruz, majonez, urnebes, kupus+luk u pljeskavici.
2. Pica bez majoneza i kečapa nije pica 😍 Majonez doduše obožavam svuda haha
3. Volim kombinaciju koštunjavo voće + meso, meso + voće itd. Slatko - slano - kiselo sve. Mogu i slatko i slano u isto vreme da jedem. Konkretno primer neka bude mango i piletina, imam recept za jednu salatu. Dinja + pršuta 😍

1. Koje priloge stavljate u pljeskavicu?
2. Da li stavljate majonez na picu?
3. Čudna kombinacija hrane koju volite?
1. Kečap, senf, kupus
2. Bljak, ne volim majonez
3. Volim salate sa povrćem bez trunke soli ili bilo kakvih začina i dresinga. Volim i "limunadu" bez šećera, musli u jogurtu umesto mleku itd.

A šta stavljate na domaću picu kada pravite? Ja volim kulen, stavim pelat (nekada izbledam oljušteni paradajz) kukuruz, puno kačkavalja, pršutice ako imam. Volim nekada i krastavčiće kisele da stavim. Probao sam i luk na pici, posle me ubila gorušica.

Ovo je iznenađujuće dobro 😂 probao sam negde posnu picu sa tunom i posnim sirom i mnogo je bolje nego što zvuči
Ja tuna pizzu i sam pravim, i to ne sa posnim sirom, nego kačkavalj.. A sa morskim plodovima sam jednom probao i ahaha preskočićemo to.. 🤭😁 To će se ubuduće samo poručivati ahaha.. A sa tunom mogu dobro i da napravim..

Zaboravih tajni začin - slatko ljuti sos koji kida na pici. Uf 😍 Sada bih omlatio jednu sa kulenom.

Komšinica stavi zdenku na picu, kaže da je vrhunski. Jao ja baš svašta mogu da probam, tako da meni to ne bi bio problem 😂 Gurman sam, jbg.

A šta stavljate na domaću picu kada pravite? Ja volim kulen, stavim pelat (nekada izbledam oljušteni paradajz) kukuruz, puno kačkavalja, pršutice ako imam. Volim nekada i krastavćiće kisele da stavim. Probao sam i luk na pici, posle me ubila gorušica.
Retko kad sam pravim i to samo ako kupim kore. Pelat, šunka, kulen, mogu i pršuta ili slanina, puno sira, pečurke, pavlaka.

Vi ljudi ne zaslužujete picu. Ovo je strašno.

200.gif

Back