Offtopic

Jedno 18. mesto u finalu za gospodina! 😍
Pa ja sam rekao bio pre par dana da ne deluje vokalno ubedljivo i da je neiskusan na sceni i da bih pre da ode na PZE kao producent i da nekom napravi pesmu umesto da sam nastupa.

Zera ima hitove, ali treba provaliti da je to dobra pesma kad je ona uzivo izvodi

Nadam se da Zera ima naše državljanstvo, može zajedno s Dragomirom.
Zera je htela valjda ali nema državljanstvo, na koju foru nema ne znam 😂 ali hajde, možda joj to bio izgovor (ako nisam sanjao, sanjam nekad nešto pa sam ubeđen da se desilo 💀)

A odakle je Zera inače pa nema državljanstvo. Danas kafe kuvarica iz Nepala dobije državljanstvo po ubrzanoj proceduri, a da ga ne daju estradnoj umetnici 😀😂. Ja želim Senidu.

A Kristina Pelakova je lepu pesmu uživo pretvorila u sajam cveća i buketa za groblje.

Odabrali smo najbolje od ponuđenog. ✨

Joj, Baloš s onim krindž nastupom, ne mogu da verujem koji downgrade od 2023.

Teya je bila najbolja to vece i zasluzeno pobedila na festivalu PZE, ali mnogi indikatori kazu da bi bar neka od potonje tri pesme, ako ne i sve tri, bile bolje plasirane na ESC.

I price o NQ Breskvice su bas delulu, koga zanima njeno ponasanje i izjave, samo bi joj diglo publicitet. I Blanka iz Poljske je prosle godine bila treca u pf.

I price o NQ Breskvice su bas delulu
Pa ne znam koliko su delulu. Ja iskreno mislim da postoji solidna šansa da bismo ispali sa Pljeskicom, naročito jer bi donela očajan nastup. ESC Tom i Alesija su baš pre par dana rekli kako bismo sigurno ispali sa njom. I da je prošla u finale, dobili bismo koji poen više od dijaspore, ali bismo izgubili od nekih drugih država + bismo verovatno imali jednocifren broj poena od žirija jer se ne zna šta je gore (da li pesma, njeni vokali, kostim ili nastup).

Meni ta devojka uopšte nije dorasla Evroviziji i izgledala bi kao da je zalutala na istu i baš mislim da bi je televote potpuno iskulirao, kao što skoro uvek urade sa tankim izvođačima. Pogledaj Belgiju koja je (zasluženo) uzela mizernih 18 poena sa pesmom koja je dovoljno kvalitetna za pobedu, zato što je izvođač tanak i antiharizmatičan.

Da li je Musti zvezda u svojoj zemlji? Nije. Cela dijaspora bi bila aktivna, pre svega njena fan baza koja nadmasuje Srbiju. Vrlo je aktuelna i ljudi van ESC balona bi doneli dovoljno glasova za prolaz, pogotovo sto sve indikuje ka tome da je bilo generalno malo glasova u polufinalima.

A ne znam sta znaci los nastup u ovom slucaju. Jeste bilo klise, krindz, neinspirativno, ali kao da takvi nastupi i pesme nisu ulazile u finale. A od Nine Badric se ne secam jakog i aktuelnog imena u svojoj zemlji, a da je ispao na ESC. Npr Letoniju je u finale vratio jedan od njihovih najaktuelnijih izvodjaca.

Back