Regulus
Ekspert

Pa ja sam rekao bio pre par dana da ne deluje vokalno ubedljivo i da je neiskusan na sceni i da bih pre da ode na PZE kao producent i da nekom napravi pesmu umesto da sam nastupa.Jedno 18. mesto u finalu za gospodina!![]()
Zera je htela valjda ali nema državljanstvo, na koju foru nema ne znamNadam se da Zera ima naše državljanstvo, može zajedno s Dragomirom.
Meni Zera i ona Pia Maria deluju kao da su ista osoba.Zera ima hitove, ali treba provaliti da je to dobra pesma kad je ona uzivo izvodi
Odabrali smo najbolje od ponuđenog.
Joj, Baloš s onim krindž nastupom, ne mogu da verujem koji downgrade od 2023.
Pa ne znam koliko su delulu. Ja iskreno mislim da postoji solidna šansa da bismo ispali sa Pljeskicom, naročito jer bi donela očajan nastup. ESC Tom i Alesija su baš pre par dana rekli kako bismo sigurno ispali sa njom. I da je prošla u finale, dobili bismo koji poen više od dijaspore, ali bismo izgubili od nekih drugih država + bismo verovatno imali jednocifren broj poena od žirija jer se ne zna šta je gore (da li pesma, njeni vokali, kostim ili nastup).I price o NQ Breskvice su bas delulu
I dan danas ne razumem kako je ta pesmetina ostala u polufinalu.A “Lako je sve”?![]()