Offtopic

S obzirom da i dalje nema nijedne naznake da će se neko od većih imena prijaviti izgleda da Princa ispraćate naredne godine u Cirih

Kakav užas od festivala. Kako ih nije sramota da prave festival na plejbek??? Gledao sam pre nekoliko dana Melodije Jadrana. Prelepo.

Uživo pevanje naravno, mislim da su i one matrice kao ranije na Evroviziji minimalno bile zastupljene. Živo svirka je zakon, evo Čola održao koncert sa simfonijskim orkestrom. Meni je užas kad i na nekim dodelama nagrada neko "izvede" pesmu na plejbek, svuda gde ima publike jednostavno se mora pevati uživo, tako je svuda u svetu - pogledajte bilo koju dodelu nagrada, bilo šta... o koncertima da ne pričam.

Pa ovo je Bojan Marovic Suncane Skale 2002. Mogu misliti kakva je bila konkurencija kad je to bilo najbolje. I cvet sa istoka je bila staromodna pesma, ali je za muziku koju sada pravi izuzetno progresivna.

Prelepaa 😍

Danima iščekujem najavu albuma, kači storije iz studija često

Naravno, ipak je Alyosha "ruski" pseudonim.

Na stranu što razumijem zašto to rade, svejedno me iritira kako su svi ukrajinski umjetnici postali veliki Ukrajinci, sad svi govore na ukrajinskom, pjevaju na ukrajinskom i zovu se ukrajinski, a ranije se nisu skidali s ruskog i iz Rusije.
Na prste jedne ruke možeš pobrojiti one koji su pjevali i pričali na materinjem, ali eto došao rat i sad su najednom skontali "aha pa mi imamo svoj jezik, wow to mi je super". Što nisu cijenili svoje i prije rata... Aha, da, pare i veće tržište.

Back