Offtopic

I dok se pola NS i BG diglo na noge zbog 14 ubijenih ljudi, njihovi najbliži dozvoljavaju predstavnicima vlasti da dođu na sahranu. Neće biti promene nikad dok ne pođemo od sebe. Mogli su vrlo kulturno da im kažu da nema šta da traže tu dok se ne završi istraga i utvrdi ko je odgovoran, ali ne, ON im treba na sahrani - on zbog čije politike su i poginuli. Fantastično.

Meni je neverovatno koliko clanova rodbine je davalo izjave oko ovoga, toliko da su mi delovale izmisljene i iscenirane.

Ko zna šta su dogovorili sa njima!? Da li su im dali neku naknadu ili novac? Pročitao sam da grad Novi Sad nekome kupuje kuću... Kako uopšte sada razmišljaju ti članovi porodice?

ovo je verovatno prvi put da mogu da kazem da je Brena lepo obucena

I dok se pola NS i BG diglo na noge zbog 14 ubijenih ljudi, njihovi najbliži dozvoljavaju predstavnicima vlasti da dođu na sahranu. Neće biti promene nikad dok ne pođemo od sebe. Mogli su vrlo kulturno da im kažu da nema šta da traže tu dok se ne završi istraga i utvrdi ko je odgovoran, ali ne, ON im treba na sahrani - on zbog čije politike su i poginuli. Fantastično.
Ниси размишљао да можда ти људи не криве Вучића, а да су можда и његови гласачи? Такође, ниси размишљао о томе да људи кад су у жалости и не гледају, не региструју ко им је дошао на сахрану.

Suspendovan trener koji je ošamario devojčicu sa Kosova nakon poraza od srpske tekvondistkinje https://kossev.info/kosovo-online-n...osova-nakon-poraza-od-srpske-tekvondistkinje/

Čudno naši mediji ne pišu o ovome... uvek režimski mediji vole da se pohvale kako je kod nas sve super napredno a dole na Kosovu zli Kurti sve uništava... verovatno ne smeju ovog puta da se vidi da nastupamo protiv njih i jer će odmah neželjena pitanja!

Bila je juče ta vest sa snimkom po svim portalima.

Zanimljivo mi je kako niko ne komentariše to kako se naša takmičarka potpuno normalno (ravnopravno) takmičila protiv one sa Kosova. Očigledno ne postoji jedinstven stav po tom pitanju i izgleda da savezi samostalno odlučuju gde/kada se bojkotuju takvi mečevi. Potpuno je besmisleno bojkotovati, član su MOK i rečeno nam je već da ćemo dobiti po nosu ako budem pravili frku (makar na OI).

Last edited:
Ko zna šta su dogovorili sa njima!? Da li su im dali neku naknadu ili novac? Pročitao sam da grad Novi Sad nekome kupuje kuću... Kako uopšte sada razmišljaju ti članovi porodice?

Da, porodici devojke iz Kaća koja je nastradala će grad kupiti kuću, pošto žive kao podstanari. A pročitala sam nešto da se skuplja pomoć i za porodicu deke i unuka iz Kovilja, tako da moguće da će i tu da "uskoče" nekako. 🤔 Mislim, svako ima pravo na svoje odluke, mada moguće je da jednostavno te porodice nemaju ni volje da se bave time ko im dolazi i ko im pomaže (ovde posebno verovatno ne biraju jer drugačije je kada te na to muka natera), ali stvarno je tužno i ružno da političari skupljaju poene na tome. 🤔

Raspametio me nacionalni kostim naše predstavnice na Miss Universe. Inspiraciju su pronašli u grbu Srbije.

Screenshot_20241114-105809_Instagram.webpScreenshot_20241114-110000_Instagram.webp

Tačno se vidi da Vesna de Vinča više nema veze sa ovim takmičenjem jer dok je ona bila vlasnik licence, naše predstavnice su išle kao najveća beda:

Screenshot_20241114-112329_Gallery.webpScreenshot_20241114-111314_Gallery.webp

Meni ovo liči na indijanskog vrača koji je krenuo u ples prizivanja kiše

Back